Това е важен период, в който ще бъде добре да се вслушате в съветите на по-възрастните хора от обкръжението ви.

Карта Таро на седмицата от 23 до 29 септември - Йерофант

Основната тема на седмицата е традицията, мъдростта и духовното развитие. Следващите дни ще бъдат повлияни от тези аспекти. Обърнете внимание на съветите на по-възрастните и мъдри хора в живота си.

В личния ви живот фокусът на вниманието е най-добре да бъде насочен към дълбочината на чувствата и доверието. Ако сте обвързани, този период ще бъде чудесно време за укрепване на връзката ви. Опитайте се да говорите повече за чувствата си, да споделяте преживяванията си и да търсите общи теми. Не забравяйте кои традиции във връзката са важни и за двама ви, не забравяйте да водите разговори за бъдещето: съвместни мечти, желания и планове.

Ако сте необвързани, тази седмица ще бъде подходяща да преосмислите целите си в личния живот. Може би ще искате да се заемете по-сериозно с избора на партньор въз основа на споделени ценности и традиции. Поемете инициативата да общувате с тези, които ви интересуват, но не забравяйте да отстоявате личните си граници и да изразявате желанията си.

Ако сте мислили за смяна на работата или за нови проекти, през тази седмица ще е полезно да анализирате дали избраният път съответства на вашите принципи и ценности. Обърнете внимание на възможността да усвоите нови умения или да преминете опреснителен курс. Това ще ви донесе не само нови знания, но и ще достигнете ново ниво в професионалното си развитие.

Можете да се възползвате от съветите на по-възрастните си колеги: отделете време да обсъдите идеите си с тях, за да получите ценни съвети и насоки. Ако имате възможност да бъдете ръководител на екип, не се колебайте да поемете тази отговорност.