През следващите дни обърнете внимание на психическото си здраве.

Таро карта на седмицата от 26 февруари до 3 март - Крал чаши

Тази седмица бъдете уверени в избрания от вас път и приемайте всичко, което се случва спокойно. Не забравяйте, че винаги можете да разчитате на подкрепата на вашите близки, техните мъдри съвети и утеха. В точния момент ще ви се притекат на помощ и ще ви помогнат да реализирате всичко, което сте планирали.

Енергията на седмицата е такава, че много зависи от емоционалното ви състояние, както и от отношението ви към случващото се. Във въздуха витае творческо вдъхновение и независимо дали сте в настроение да бъдете муза или да флиртувате (или може би и двете), добрите емоции са гарантирани. В обкръжението ви може да се появи благоприятен човек, в чиято компания можете да разчитате на чувствата си и да се доверите на съзерцателното си настроение. Тази седмица няма нищо по-добро от сътрудничество, създадено от хора, намиращи се на една и съща страница. Това носи безценни ползи за душата.

Що се отнася до неотложните въпроси, енергията на седмицата благоприятства използването на творчески талант и интуиция за развитие на кариерата ви. Способността ви да предоставяте подкрепа и добра преценка ще ви помогне да развиете кариерата си и ще ви донесе търговски успех.