Карта Таро на седмицата от 27 март до 2 април - Императрицата. Ето и какво означава това:

Седмицата ще ви донесе много романтични изненади. Предлагаме ви да се потопите в света на любовта и да се почувствате щастливи. Пролетта дойде, а с нея и истинските пролетни, женствени, чувствени, нежни карти на седмицата. Разбира се, появата на тази аркана предвещава романтична и светла седмица, изпълнена с любов и топлина.

За жените тази карта говори предимно за вниманието на мъжете, че през цялата седмица ще се чувствате по най-добрия начин: красиви, изпълнени, влюбени в живота и обичани от другите. Много е полезно да обърнете внимание на козметичните процедури, да отделяте колкото се може повече време за собствените си удоволствия и развлечения. Но в същото време не забравяйте за децата и близките си, тъй като императрицата е и прототип на майката в Таро.

В работата си търсете помощ и подкрепа от жените, създайте свои "женски кръгове", а ако изведнъж работите под ръководството на жена, ще бъде много успешно да ѝ направите подарък и да ѝ обърнете максимално внимание. За тези, които работят в областта на женската красота или планират да отворят собствен бизнес, това е много успешен и печеливш период.

В една връзка започва топъл период на взаимно разбиране, което до голяма степен зависи от жената. Бъдете нежни с партньора си и любовта им ще процъфти.

За тези, които са самотни, фокусът трябва да бъде изцяло насочен към вас. Ходете на процедури в салони за красота. Организирайте си приятен ден: посетете изложби, театри, ресторанти. Опитайте се да се заредите възможно най-много през тази седмица и започнете да излъчвате самата енергия, към която мъжете се стичат като молци към светлината.