Седмицата ще ви предостави възможност да опознаете себе си още по-добре и да се съсредоточите върху нови цели и постижения.

Карта Таро на седмицата от 29 май до 4 юни - Царица на петолъчките

Нова седмица - време е да се освободите от всички свои чувства, мисли и емоции. Дайте воля на вътрешното си Аз, което може да се прояви от всяка страна. Поемете отговорност за живота си и нека в него се случват положителни, здравословни и богати неща. Между другото, богатството ще играе важна роля през следващите дни.

Кралицата на пентаклите е практична, пряма и инициативна. Тя е изцяло съсредоточена върху собствените си интереси и ви съветваме да действате в съответствие с тях. Изтласкайте на заден план проблемите и преживяванията, които не ви засягат пряко. Така ще спестите силите и нервите си.

Правете това, което е правилно и добро за вас. Здравословният егоизъм сега само ще ви бъде от полза. Проучете областта на финансовата грамотност. Веднъж попаднали в "златната мина", можете да увеличите финансовото си състояние в бъдеще.

През тази седмица може да се срещнете с хора от миналото. Приятели от училище, бивши колеги и, разбира се, любовници могат да се появят, когато най-малко ги очаквате. Бъдете подготвени за това, че старите чувства ще се разпалят отново. А за някои възобновяването на връзката наистина е правилният път. Но ако изпитвате съмнения, помислете много добре, преди да вземете решение.