Можете да се отпуснете и да издишате - през следващите няколко дни упоритата ви работа най-накрая ще се изплати.

Таро карта на седмицата - Десетка пентакли

Страхотна новина - това, за което работихте, е постигнато. Това се отнася за личния ви живот, кариерата и проектите, които разработвате от дълго време. Вслушвайте се във вътрешните си усещания. Атмосферата тази седмица носи сигурност, безопасност и просперитет. Картата показва, че сте завършили следващата стъпка в личната си пирамида на Маслоу и сега можете спокойно да преминете нататък. Може би пътят към успеха е бил твърде дълъг, но скоро ще разберете, че си е струвало - това ще бъде показано от внезапен прилив на самочувствие.

Най-важното е, че сте способни да реализирате всяко искрено желание. Всичко, което можете да си представите, е реално. Въпреки това си струва да запомните, че ако се загубите в това, което обичате, потопите се в дейността си, няма да забележите важните малки неща, които се случват около вас. Може би с тях може да се постигне дори повече от желаната цел, така че е важно да държите очите си отворени.

За да продължи доброто настроение през цялата седмица, картата съветва да отидете на разходка в парка с любимите хора. Послушайте шумоленето на листата, вдишайте чист въздух и след това изпийте чаша горещ чай - какво по-хубаво от качествена почивка с хора, скъпи на сърцето ви?