Обърнете внимание на емоционалното си състояние.

Kарта Таро на седмицата от 30 септември до 6 октомври - Магьосник
Тази седмица светът отваря пред вас нови хоризонти във всички области: в личния живот, в кариерата и дори в областта на красотата и здравето. В романтичната сфера ще има възможност за ценни срещи и искрени разговори. Бъдете готови да разгледате внимателно емоционалната страна на връзката си. Това може да доведе до важни решения и по-силна връзка. Вашата откритост ще гарантира хармония и доверие в отношенията ви.

В кариерата картите говорят за нови възможности. Ако искате да смените работата си или да ръководите собствен проект, сега е подходящият момент да предприемете действия. Вашите идеи ще бъдат подкрепени от колеги и ръководство, така че не се страхувайте да споделите мислите си.

Тази седмица обърнете внимание на емоционалното си състояние. Чувствата, стресът и безпокойството могат да се отразят на физиологично ниво. Включете практики за релаксация, като медитация или упражнения, в ежедневието си. Грижата за себе си ще ви осигури ресурси за преодоляване на трудностите. Доверете се на себе си, следвайте интуицията си и тогава ще видите положителни промени във всички области на живота си.