Време е да съберете прекрасната реколта от "посятите семена". Каква точно ще бъде тя - отговаря картата Таро на седмицата.

Таро карта на седмицата е „Седемте петолъчки“

През следващите дни се настройте търпеливо: бавният, но стабилен растеж е гарантиран за въпросите, чиито семена сте посяли наскоро. И в кариерните, и в любовните въпроси събитията ще се развиват бавно: ако виждате, че партньорът ви не е готов да предприеме сериозни стъпки, например да ви се отдаде изцяло, да сключи брак не го притискайте. Изчакайте, докато той "узрее", тайната на успеха е в редовните стъпки.

И във всяка област тези малки стъпки ще бъдат също толкова подходящи през тази седмица. Ако искате да приведете тялото си в отлична форма, това е повече от реалистично, но не веднага: всеки ден е съзнателен избор на здравословни храни и упражнения в полза на желания резултат.

Между другото, ако се съмнявате и си мислите: "Имам ли нужда от това?". - сега е най-подходящият момент да вземете решение. Струва си да подходите трезво на другия ден и честно да си отговорите на въпроса: "Готов ли съм да чакам тези резултати толкова дълго, колкото е необходимо?". Като имате предвид, че реколтата от семената, които сте посяли, ще узрее не по-рано и не по-късно, отколкото трябва.

Редовните спортни занимания ще ви помогнат да се отпуснете и да се дисциплинирате. Купете си абонамент за добро студио с неограничени посещения и наблюдавайте живота си от друг ъгъл.