Пролетта ще заблести с нови цветове, защото любовта е на дневен ред през седмицата. Какво да очакваме от това прекрасно чувство?

Карта Таро на седмицата от 10 до 16 април - Рицар на чашите

Очаква ни една незабравима седмица, сега на преден план ще излязат отношенията ви с мъжете. Рицарят на чашите е много романтичен млад мъж, който несъмнено ще ви завърти във вихъра на любовни преживявания, стихове под луната и ярки срещи. Седмицата обещава да бъде изпълнена с емоции, културни събития, милиони рози пред вратата и безкрайна кореспонденция.

В работата бъдете по-меки, по-сдържани и в същото време по-креативни. Творчеството е добре дошло във всеки бизнес, дори ако работите с финанси.
За тези, които са във връзка, настъпва период на романтика и подновяване на чувствата. Ще се появи усещането, че сте се върнали в самото начало на връзката, когато вашият човек ви е покорил и буквално ви е обгърнал с любовта си.

Тези, които все още са сами, ще имат голям шанс да срещнат романтичен мъж и да допуснат ново светло чувство в живота си. Най-важният съвет - не се разтваряйте в ухажването му в първата секунда, в противен случай може да се окаже мимолетна романтика. Позволете на творческата му природа да се прояви колкото се може повече в опитите да ви завладее.