Карта Таро на седмицата - Десетте петолъчки

Подгответе се за промени в кариерата, любов и самоосъзнаване - тази напрегната седмица определено няма да ви позволи да скучаете.

Тази седмица ласото на Десетте петолъчки напомня на всички, че щастливото ни бъдеще, към което всички толкова много се стремим, зависи пряко от собствените ни планове и намерения.

Колкото повече внимание отделяте на планирането и задълбочения подход към постигането на целта, толкова по-голяма е вероятността съдбата да бъде благосклонна към вас през следващите дни. Отделете време за създаване на план за действие за следващата седмица и месец. Картата показва, че внимателното планиране със сигурност ще даде плодове.

В работата не се страхувайте от собствените си амбиции, дошло е времето, когато трябва смело да заявите себе си, професионалните си постижения и перспективите, които виждате за себе си в бъдеще. Подобна инициатива ще подчертае силните ви страни. Може би сега е моментът за нови пробиви в кариерата.

Всеки, който все още е свободен, ще има възможност да се влюби от пръв поглед. И дори силно да отричате такова внезапно чувство, е много възможно да промените мнението си. Основното нещо е да се доверите на интуицията си. Тези, които вече са във връзка, не трябва да се притесняват за нищо: седмицата обещава да бъде хармонична и спокойна.