Таро карта на седмицата от 12 до 18 февруари - Крал на Мечовете

 

През тази седмица водеща ще бъде енергията на здравия разум. За да решите всякакви въпроси, използвайте разума и логиката си. Действайте с хладнокръвие, без да губите главата си - само така ще постигнете своите желани цели. Не разсейвайте вниманието си на множество неща, изберете само наистина важните задачи и премахнете всичко ненужно.

С отстъпване ще можете да оцените ситуацията отстрани и да действате безгрешно. Ако в момента ви е трудно да действате обективно, потърсете помощ от специалист. Що се отнася до работата, най-успешните области тази седмица, предвещаващи благоприятни резултати, са информационните технологии, интелектуалният труд, всички средства за комуникация и връзки. Ако сте искали да решите някои въпроси в отношенията, но сте се колебали, енергията на седмицата ще ви придаде смелост. Използвайте обективността, която е вътрешността на всички хора тази седмица, за да разрешите споровете и да проясните дълго тлеещите въпроси.

Ако успеете да запазите спокойствието си и да не превръщате нещата в лични атаки, можете да постигнете всякакви споразумения, дори тези, които изглеждате невъзможни. Използвайте своята проницателност и изразете важните за вас неща. Кой знае, може би вашият събеседник също е искал това, но не е смеел да попита?