2


Телци, затворете прозореца и отворете вратата! През прозореца по-добре се вижда линията на хоризонта и откриващата се перспектива, но само ако отвориш вратата и "прекрачиш прага", може да стигнеш до самия хоризонт. Хороскопът ти за 2013 г. говори, че ще можеш да разчиташ на късметлийски вятър, който ще те подтиква към успех, духайки в гърба ти. Разбира се, след не леката 2012 г. ще ти бъде трудно да повярваш в щастието, но не напразно казват, че ако щастието все още не е дошло, това означава, че то е много голямо и върви към теб с малки крачки. Успехите в кариерата, любовта, образованието и семейните отношения, ще ти донесат не само добро настроение, но и доста приятни изненади.

Работа. През 2013 г. ще трябва да работиш усилено и да се учиш, а понякога да съвместяваш и едното и другото. И ако има Телци, които мечтаят за успех, а такива има, които работят усърдно в тази посока, то през 2013 г. ще постигнат много повече. Ако през 2013 г. работиш без откат не само звездите ще са благосклонни към теб, но и шефовете, и дори бившите колеги и врагове.

Хороскопът за 2013 г., посочва, че времето ще е от ключово значение за теб. Така че, не бързай да направиш всичко наведнъж, отделяй повече време да се радваш и на хубавото около теб. Това, което ни прави щастливи – винаги е някъде наблизо. Просто трябва да се отклониш от рутината и да забележиш тези хубави малки неща, които правят всеки изминал ден специален и неповторим.

Според хороскопа ти за 2013 г., най-трудни в кариерен план ще бъдат есента и пролетта, в този ред. През пролетните месеци просто ще имаш много работа, планове и задачи, а през есента постепенно ще започнеш да наваксваш, това, което си пропуснал през пролетта на 2013 г. Освен това е възможно, през пролетта на 2013 г., да си припомниш грешките, които си направил през есента на 2012 г. Не съжалявай за пропуснатите възможности, а си направи изводи, най-добре преминаващи в действие. Работата над грешките, не е да правиш умозаключения, това е усилие и по-точно призив към действие.

Моден хороскоп - красота в хармонията. През 2013 г. е необходимо да създадеш правилен баланс между работа и почивка. Само това ще ти помогне да имаш свеж и младежки вид. Лесно ще подчертаеш силните си страни и ще скриеш слабостите си, избирайки модни тенденции, които те карат да изглеждаш неустоимо. Твоите цветове през 2013 г. са: розово и всички нюанси на праскова, зелено, кафяво, синьо и флорални мотиви. Твоят избор: къси рокли, фигурални мотиви, дълбоки деколтета, сладки, малки аксесоари.

За основния гардероб са подходящи неща в естествени цветове: светло зелено, светло бежово, в съчетание с изумрудени и пастелни оттенъци. Обърни внимание на такива модни новости като силует тип „пашкул”, заоблени линии, уютни наметки.

Любов. С настъпването на зимата на 2013 г., снегопад от любов и преспи от щастливи отношения ще ти завъртят главата. И това е добре, защото в отношенията ще можеш да минеш без топли дрехи.

През пролетта на 2013 г. любовният хороскоп прогнозира "неравни" или по-точно нервни отношения с твоя партньор, особено към края на пролетта. Най-вероятно, просто ще преминеш на съвсем ново ниво във вашите отношения и това ще зависи много точно от теб. Именно ти ще поискаш да поставиш ребром определен въпрос и ако той не бъде решен, както на теб ти се иска, най-вероятно ще се наложи да преживееш всичко отново през есента на 2013 г. Не забравяй, че Щастието – е това, което се случва с теб точно сега... Защото не се знае какво те очаква след това... Така че, може би няма никакъв смисъл да разваляш всичко. Не забравяй това, изостряйки ситуацията и отношенията си през 2013 г.

През втората половина на 2013 г., много от твоите близки ще очакват от теб не само подкрепа, но и любов, и внимание. Не спестявай ни най-малко от тези важни неща – това не са пари, за да ги пестиш. Постарай се по пътя към твоето щастие да бъдеш по-внимателен и да не правиш някой друг нещастен. Няма щастие за сметка на другите, това не е спортно състезание! Опитай се през 2013 г. да бъдеш максимално честен в отношенията си и тогава обстоятелствата и животът ще бъдат изцяло на твоя страна. 2013 г. е много успешна за теб в личен план, ето защо спокойно може да делиш щастието с другите, а не да го отнемаш от тях.

Самотните Телци в началото на 2013 г., ще мислят повече за развлечения, отколкото за нови връзки. Именно в този момент, когато си най-спокоен, може да се появят съдбоносни и перспективни контакти. Не забравяй, че отношенията изградени през годината на Змията почти винаги продължават дълго, дълго, дълго време...

Хороскопът за 2013 г. като цяло е позитивен, но периодично ще напомня игра или телевизионно шоу, в което ти е възложена задачата "да не грешиш". Постарай се да играеш положителна роля, само в този случай небесната сфера над главата ти ще бъде на твоя страна.