Според хороскопа на Телеца за март 2024 г. се проявява лека нервност. Пролетта има своите правила, вие искате да се издигнете над земята, забравяйки за всичко на света. Благополучието обаче ще зависи от това колко добре са определени приоритетите. Негативното Слънце в Риби допринася за намаляване на самочувствието, Телецът става уязвим на критика. Най-малките неуспехи предизвикват агресия, общуването не носи радост. Трябва да намерите някакъв отдушник, например хоби. Личният живот на самотния Телец ще заблести с ярки цветове, с Пълнолунието през март се очакват интересни запознанства. За да не са напразни надеждите, трябва да излизате на многолюдни места колкото се може по-често: седенето вкъщи не открива щастие.

Първите дни на март ще бъдат успешни за кариерата и професионалната дейност. Вероятно началниците ще ви предложат нова длъжност или ще получите мечтаната работа. Според хороскопа на Телеца има много задачи, които изискват висока квалификация, за да бъдат решени. За да се справите с тези предизвикателства, трябва постоянно да се учите и да повишавате квалификацията си. Под влиянието на Венера във Водолей, която символизира свободата, ограниченията губят своята сила. Телецът ще се освободи напълно и ще спре да крие мислите си. Възможно е да се роди идея за преразпределение на ролите в семейството, което ще се превърне в препъни камък по пътя към щастието. Не бива да шокирате близките си с необичайността си, по-добре е да отложите трансформацията.

Вашият управител Венера ще бъде във Водолей до 12 март, принуждавайки ви да преодолявате препятствията по пътя към целите си и ще трябва да станете по-общителни и социално ориентирани, за да постигнете целите си.
Но още на 12 март явно ще почувствате, че е превключен вътрешен превключвател – Венера ще навлезе в знака Риби, който отговаря за вашите амбиции за бъдещето, приятелство и лични, дълбоки интереси. Ще има нужда да прекарвате повече време с тези, които споделят вашите възгледи за света, може би ще има място за мистични откровения, когато се появят необичайни ситуации в околната среда или вие сами, например, отидете на пътуване, което ще ви обърне свят с главата надолу.

Ретроградният Меркурий започва през април, но към края на март навлиза в цикъл, който ще ви отведе обратно на места, на които вече сте били. Може да тръгнете на пътуване до място, на което вече сте били, или ще трябва да се справите с въпроси от миналото си, както и да се срещнете с хора от отдавна забравена среда.

На 22 март Венера - вашият управител - влиза в съвпад със Сатурн, което ви носи важна среща с духовно дълбок и емоционален човек. Най-вероятно той ще бъде по-възрастен от вас или просто неговата мъдрост ще ви накара да почувствате, че се докосвате до невероятно дълбок поток от знания. Освен това, ако работите в областта на психологията, може да имате някаква титла или да бъдете ценени във вашата общност. Затъмнението на 25 март в знака на Везни се случва във вашия здравен сектор - ще трябва да обърнете внимание на собствения си начин на живот и начина, по който се храните и живеете. Възможно е в този ден да сте на здравен преглед или да решавате как да работите. Някои Телци може да решат да се откажат до края на март.

Краят на март ще бъде изключително динамичен. Перспективите за откриване на нови работни места в професионалната сфера са зашеметяващи. Хороскопът за март за Телец предвижда голяма сделка, която ще ви изтласка на върха на кариерата ви. Най-вероятно в името на бъдещия успех ще трябва да прекарате известно време на път, но не е нужно да се притеснявате: всичко ще мине добре. Обикновено за Телеца печалбата е на първо място, а всичко останало е второстепенно. Марс в Риби обаче измества фокуса към обществото: интересите на обществото са над всичко. За да не избързвате пред избора, можете да постигнете баланс по прост начин - полезно и необходимо хоби. Има много програми и конкурси, които обединяват хората, трябва да кандидатствате.