Ако си художник и искаш постоянно да носиш цветните си моливи със себе си, където и да отидеш, вече има решение на този проблем. Представяме ти маникюра с цветни моливи! Той е точно такъв, както и звучи - нокти, които са истински моливи за оцветяване.

Дизайнът е създаден от Nail Sunny в Москва, известни по цял свят с невероятните си дизайни на дупе, виме на крава и най-странните - ноктите с миниатюрни моливи, прикрепени към тях. В неотдавнашна публикация брандът сподели новия си маникюр и попита последователите си какво мислят, а днес публикацията има над 13 000 харесвания. Маникюрът е със сини, жълти, червени и зелени моливи, чиято оснва е като от дърво, а графитът е напълно запазен, все едно всеки момент дамата ще може да оцветява с тях. 

 

A post shared by Nail Sunny (@nail_sunny) on

 

За да се създаде този забележителен маникюр, към ноктите се добавя акрил преди да се оцвети в избрания цвят. След това с помощта на черно-бели щрихи се получава „дървен“, подобен на молив ефект. Използва се телесен цвят за края на молива, преди да се залепят графитите на върха му, които са, забележи, от истински моливи!

Не сме сигурни колко практичен би бил този маникюр, предлагащ възможности за постоянно рисуване, но все пак няма как да отречем и това, че е наистина запомнящ се. А на теб допада ли ти?