Не ти е нужен визуален личностен тест, за да знаеш, че интровертите и екстровертите невинаги се разбират добре. Понякога просто е трудно да разбереш чуждата гледна точка, да вникнеш в мислите и чувствата на другите.
Нормално е интровертите да имат някоя и друга екстровертна черта, също както екстровертите притежават и интровертни черти. Ако срещаш трудности във връзката си напоследък, това би могло да се дължи на някоя от твоите скрити интровертни черти.

Следващият личностен тест ще ти помогне да разбереш по-добре себе си и да откриеш къде се корени проблемът. Вгледай се в изображението и обърни внимание на първото нещо, което виждаш. То ще разкрие твоите скрити интровертни черти, които могат да създават проблеми във връзките ти.

Резултати:

Ако първо видя... Черепът

Ако си видяла първо черепа, това означава, че понякога имаш нужда от периоди на тишина. Може да обичаш шумотевицата на ежедневието, но усещаш, че имаш нужда поне от час тишина дневно, за да успееш да свършиш всичко, което си си поставила за цел. Проблемът не е, че не можеш да се концентрираш, просто тези спокойни моменти ти помагат да си възвърнеш енергията. Винаги изразявай чувствата и нуждите си, дори когато изглежда, че половинката ти не те разбира. Това ще намали напрежението помежду ви .

Ако първо видя... Фигурата с качулка

Ако тя е първото, което е привлякло вниманието ти, това означава, че много държиш на личното пространство. Ти си прекрасен партньор, а на купони си обикновено душата на компанията, но това не означава задължително, че си като отворена книга за всеки. За теб е изключително важно да уважават личното ти пространство. Когато стане въпрос да споделиш това с някого обаче, си доста предпазлива. Страх те е, че така можеш да отблъснеш потенциален партньор. Не забравяй, че нямаш право да се сърдиш на някого, защото не ти дава нещо, за което никога не си помолила.

Ако първо видя... Сабите

Ако първо те са ти направили впечатление, това показва, че ставаш раздразнителна, когато нямаш възможност за почивка, когато не можеш да отделиш един ден само за себе си. Със сигурност си почиваш през уикендите, но това обикновено означава, че прекарваш времето с приятели и се впускаш в различни приключения. Ти си от хората, които отиват на почивка и след това имат нужда да си починат от нея. Никога не се оправдавай, когато отхвърлиш покана за излизане. Никой няма да се разсърди, ако от време на време отделяш един ден само за себе си, особено хората, които те познават добре и те обичат.