Личностните тестове могат да ни кажат много за нас самите, дори когато става въпрос за това как се справяме с взаимоотношенията и любовта към друг човек.

Докато растем, всички имаме представа какви трябва да бъдат любовта и романтиката. Смятаме, че ще имаме няколко сериозни връзки, сърцето ни ще бъде разбито веднъж-два пъти и след това в крайна сметка ще открием онзи човек, с когото искаме да прекараме остатъка от живота си. И готово!

Истината е, че любовта не винаги е толкова проста. Въпреки че може да изглежда като най-простото нещо на планетата Земя, има много неща, които могат да се объркат, когато става въпрос за трайност на една връзка – дори и двамата да сте идеални един за друг. Разбира се, ние всички се учим от нашите предишни връзки и се надяваме, че пренасяме неща, които сме научили от нашите неуспешни връзки, в нашите успешни, за да ги подобрим истински.

Но понякога нещата, които могат да ви предпазят от трайна любов, са вашите собствени личностни черти. Никой обаче не иска да си признае, че те може да са част от проблема. Ако смятате, че нещо във вашата личност ви пречи да намерите дълготрайни връзки, значи сте на правилното място!

Този прост визуален тест за личността е предназначен да ви помогне бързо да идентифицирате личностната черта, която може да ви пречи да получите отношенията, за който жадувате. Просто погледнете изображението по-долу, като обърнете голямо внимание на първата част от изображението, която хваща окото ви. След това вижте какво означава тя в отговорите по-долу.

Резултати:

Брадатият мъж

Ако първо сте видели брадатия мъж, вашите минали преживявания в отношенията ви пречат да откриете истинската любов.

Гледате на всяка една връзка, която сте изпитали, като възможност за учене, която ви е позволила да израснете. Въпреки че част от това е вярно, вие често се придържате към „уроци“, които са просто белег, който ви пречи да поемете рисковете, които истинската любов позволява. За да намерите любовта, трябва да я посрещнете с отворени обятия, да не се затваряте от нея и да се откажете от миналото, за да си позволите наистина да се влюбите в някой нов и да покажете уязвимост.

Двете птици

Ако първо сте видели двете птици, вашите неразумни очаквания са нещата, които ви предпазват от любов, която е дълготрайна и любяща.
Хубаво е да има черти, които търсите в потенциалния си партньор, хубаво е да сте придирчиви, но трябва да внимавате. Ако държите на мечтаната връзка, която измисляте в главата си, можете да пренебрегнете шанса да имате истинска връзка! Човекът, в който се влюбите, може изобщо да не е като човека, който сте си представяли и в това няма нищо лошо. Отворете се за нови хора и нови преживявания, които могат да се превърнат в истинска любов - или поне в солидно приятелство, което бихте пропуснали, ако се затворите.

Планините

Ако първо сте видели планините, вашата емоционална дистанция е онази част от вас, която ви пречи да намерите дълготрайна романтична връзка. Искате да се сближите с някого и нещо повече, знаете, че емоционалното сближаване е от решаващо значение, ако искате наистина да се обвържете, но сте били наранени толкова лошо в миналото, че не можете да си помогнете. Не бързайте, ако трябва да вървите със собственото си темпо, но приемете, че истинската любов означава да се разголите (емоционално и физически) пред другия. Време е да бъдете уязвими и да позволите на някого да види какъв човек сте - това е, което наистина ви кара да се влюбите. Него също.