Само един поглед казва толкова много.

Всеки има различен характер. Някои от чертите, които са типични за нас, могат и да се променят с времето.

Любопитството, което толкова много от нас споделят относно личностните черти и собствения ни тип личност, е представено от широката гама от тестове, достъпни за всички нас. Те са развлекателни, но се позлват и от специалисти.

Например, проучване, проведено през 2015 година и целящо да установи връзката между филтъра в Инстаграм, който избираме, и  характера ни, дава интересни резултати. Оказва се, че новия ни облик ни помага да се поакжем по различен начин в социалните мрежи. 

Това е само един от многото примери как понякога се променяме несъзнателно. Разбира се, има много други проучвания по въпроса на различни професионалисти.

Ако искате да разберете повече за себе си и да откриете онова, което ви прави такива, каквито сте, този тест е за вас.

Всичко, което се иска от вас е да погледнете снимката, а после да проверите какво означава това, което сте видяли първо.

Ако сте видели...

1. Жребец

Конете и по-специално жребците представляват движеща жизнена сила, която ви подтиква да преследвате страстта си. Способни сте да намерите баланса и да го задържите. В допълнение, тези, които видят жребеца първо, вероятно въплъщават силна сексуална енергия със склонност към силни усещания.

2. Петел

Ако веднага сте забелязали петела, вие сте човек, който споделя ентусиазма си, за да покаже великолепието си напълно. Не, това не означава, че сте нахакани. Петелът е символ на "петте добродетеля - отговорност, смелост, доброта, вярност и увереност".

3. Рак

Ако първо сте видели рака, тов ие най-вероятно сте срамежливи и силно чувствителни. Също така обичате да изследвате света, но и да сте сами.

4. Богомолка

Тези, които първо са забелязали богомолката, имат дълбоко вкоренена нужда от мир, тишина и спокойствие. Това са хора, които са обзети до такава степен от хаоса и шума извън себе си навън, че нямат друг избор, освен да се научат как отново да си върнат спокойствието. Вие знаете как да промените живота си, за да се движи с вашето темпо. Избягвате прибързаните решения, защото сте внимателни. 

5. Вълк

Ако вълкът е хванал окото ви, вие сте организиран човек, който знае какъв е идеалният баланс между хармонията и дисциплината. Привързвате се бързо към другите. Интелигентни сте и сте лоялни към приятелите и семейството. Имате и своите граници.

6. Куче

Ако сте забелязали кучето, вероятно имате нужда някой да ви напомни, че трябва да сте мили и честни спрямо себе си. Можете да обичате силно, но затова често ви нараняват. 

7. Орел

Трябва да се свържете отново с вътрешното си Аз. Настройте сърцето си за щастие, защото е време да изпълните мечтите си. Когато сте в унисон с орела, сте напълно балансирани. Вие сте свободни и сте стъпили здраво на земята. Способни сте на велики неща, но трябва да израснете вътрешно.

8. Пеперуда

Хората, които са забелязали пеперудата, са онези, които приемат добре промените. Чувствителни сте и очаквате с нетърпение всичко, което предствои. Всеки, който ви срещне, е благословен.

9. Гълъб

Гълъбът е символ на мира. Ако тази славна птица ви е хванала окото, вие знаете, че просто трябва да разперите криле и да полетите. Давате добри съвети на околните. Излъчвате невинност, която тегли често хората към вас. Обичате да  дарявате и сте нежни, но не позволявайте да ви използват.