Астрологията предполага, че определени зодиакални знаци може да намерят пътя си обратно към своите бивши партньори през юли.

Близнаци

Близнаците може да се окажат изкушени да се върнат към бившите си през юли. Венера, планетата на любовта и връзките, влиза в техния знак на 1-ви юли, което може да повиши интереса им към минали романтични интереси.

Дева

Девите може да почувстват желание да се помирят с бившите си. Пълното слънчево затъмнение на 2 юли попада в техния знак, което може да символизира ново начало и възможност за преразглеждане на стари връзки.

Скорпион

Скорпионите може да се сблъскат с бившите си през юли поради Марс, тяхната управляваща планета, която става ретроградна на 28 юни и остава такава до 12 октомври. Тази ретроградност може да накара Скорпионите да преразгледат миналите си връзки и потенциално да се свържат отново с бившите си.

Стрелец

Стрелците може да изпитат желание да се съберат отново с бившите си, поради влиянието на Юпитер, тяхната управляваща планета. Юпитер става директен на 28 юни, насърчавайки Стрелците да предприемат действия и да изследват нови възможности, включително потенциално възстановяване на стари връзки.

Водолей

Водолеите може да се окажат привлечени от бившите си през юли поради влиянието на Сатурн, тяхната управляваща планета. Сатурн става директен на 23 юли, което може да помогне на Водолеите да придобият яснота относно минали връзки и евентуално да решат да се съберат отново с бившите си.