Прегръдките, целувките, разходките по плажа, вечерите на свещи и съблазнителните погледи са малка част от нещата, които ни изникват в главата, когато чуем за романтиката, за която мечтаем толкова много. Но кои зодии са най-романтичните, които могат наистина да те накарат да полетиш на крилете на любовта? Разкриваме веднага:

Риби

Те винаги са пълни с фантазии, които искат да осъществят на всяка цена. За тях идеалната среща се състои във вечеря на свещи, музикален фон, придружен от игриви, но мистериозни погледи. Разходката по плажа също е част от нея.

Рак

Бихме казали една от най-емоционалните зодии изобщо. Притежават толкова голямо въображение, заради което връзките им винаги са изпълнени със забавление и вълнение. А сред най-хубавите им черти са верността и съпричастността.

Дева

Моментът, в който се влюбят в някого, започват да мислят само и единствено за него. В тяхно присъствие никога не трябва да се притесняваш, че ще забравят важна дата или специален повод.

Стрелец

Те обичат романтичните неща и когато са влюбени ги виждат навсякъде. Способни са да правят безброй изненади и всичко, което би направило половинката им щастлива.

Лъв

Те са 100-процентови романтици и наистина страстни любовници! За тях романтичните срещи и невероятният секс не са достатъчни, така че винаги можеш да очакваш хубав подарък, любовно съобщение или изненада.

Водолей

Зодията, чиито действия имат много по-голяма тежест от думите! Могат да са много съблазнителни и полагат наистина много усилия, за да впечатлят желания човек. С тях няма как да ти е скучно, защото обожават дългите пътувания и приключенията.

Телец

Те вярват в истинската любов и са изключително добри любовници. Гушкането и целувките са начина да ти покажат, че те подкрепят и ги е грижа за теб повече от всичко друга на света. Само не ги лъжи и разочаровай с думите си. Това ще бъде краят!