Мислили ли сте някога за значението на израза „силна аура“? Нека ви кажем какво означава това.

Какво е аура

Човешката аура е енергийно поле, което заобикаля тялото. Смята се, че е съставен от слоеве енергия, които вибрират на различни честоти. Аурата може да има цветове, всеки от които представлява различни аспекти на личността и състоянието на човека в конкретният момент от наблюдението върху нея.

Ето и 8 знака, че имате силна аура:

1. Вие сте дълбоко свързани с вътрешното си аз и емоциите си

Аурата е отражение на нашето вътрешно състояние. Ако добре осъзнавате чувствата и мислите си, това може да означава силно биополе.

2. Имате високо самочувствие и самоуважение

Човек, който вярва в себе си и своите способности, има мощно енергийно поле.

3. Вие сте добре заземени и свързани с енергиите на Земята

Човек със силна аура често се чувства стабилен и вкоренен в живота си. Той се чувства удобно в тялото си.

4. Занимавате се с духовни практики или развивате интуицията си

Силната аура може да е резултат от прекарване на време в медитация, молитва или други духовни практики, които укрепват вашата енергийна система. Това ви кара да се чувствате вдъхновени и мотивирани.

5. Заобиколени сте от позитивни и подкрепящи хора

Вашата аура може да бъде подсилена от енергиите на хората, с които общувате. Да сте заобиколени от позитивни и подкрепящи хора може да има положителен ефект върху вашата аура.

6. Вие сте в добро физическо и психическо здраве

Силната аура е резултат от това, че човек се грижи за тялото и ума си.

7. Имате естествени лечителски или психически способности

Силната аура обикновено се свързва с хора, които имат вродена способност да лекуват или интуитивно разбират другите, както и да предсказват бъдещето. Освен това те са в състояние да се предпазят от негативна енергия.

8. Често получавате комплименти за начина, по който изглеждате или се държите - хората са привлечени от вас

Човек със силна аура изглежда особено привлекателен за другите.

Важно е да се отбележи, че аурата може да се променя в зависимост от физическото, емоционалното, умственото и духовното състояние на човека. Затова не се разстройвайте, ако не сте забелязали признаци на силна аура в себе си - това може да се коригира с грица за вътрешното състояние на вашия ум-дух и тяло. Това може да се случи с позитивен начин на мислене, наблягане предимнмо на жива храна(плодове, зеленчуци, ядки) медитация и често прекарване на време сред природата.