Тези, които ще имат късмет, не са много.

Всеки месец крие приятни и неприятни изненади и събития за някои зодии и същото важи и за септември 2024 г., който ще напрегне някои, но ще остави други, в много отношения, доста щастливи. Ако принадлежите към един от тях или - още по-добре - ако имате асцендент в тях, ще се радвате на прекрасен месец, а късметът ще е на ваша страна!

Не са много зодиите, които ще бъдат облагодетелствани през септември и веднага ще обясним защо!

Обърнете специално внимание на дните, които ви споменаваме, за да избегнете недоразумения.

Везни

Ясно е, че вие, които принадлежите към втората или началото на третата декада, имате предимство, тъй с влиянието на Венера върху вас (от 29 август) постоянно ще сте облагодетелствани. Тя ви носи чар, нови запознанства, подобряване на всичките ви отношения, но и настроение за „надграждане“ на себе си и външния ви вид. А нейният тригон с Юпитер в Близнаци, на 15 септември, ще ви зарадва с удоволствия, добри емоции, благоволение, оптимизъм, радост, забавление, ентусиазъм, забавление, подаръци, ползи, социален успех и голямо изобилие. Освен това всеки правен или образователен проблем, с който сте се сблъскали, се разрешава във ваша полза. С преминаването на Слънцето и Меркурий във вашия знак и паралелното премахване на негативното влияние на Марс в Рак, вие от първата декада, от 23-ти нататък, изглежда поемате контрола, Венера също ще е преминала във втория ви дом и кой ли може да ви спре...

Овен

О, да! И вие изглежда сте едни от предпочитаните през септември, особено ако принадлежите към втората или началото на третата декада, тъй като с Венера пред вас и Юпитер в благоприятно сътрудничество с нея, вие също ще се радвате на доста щастливи случки, срещи, новини, информация, запознанства и предложения за сътрудничество или любов. Разбира се, ще бъдете популярни, ще се рекламирате повече и ще събирате фенове. От друга страна, след 23-то число на месеца, вие от първата декада ще поемете щафетата. Далеч от Марс в Рак и с Венера в осмия ви дом, ще се чувствате по-секси.

Рак

Имате влиянието на Марс върху себе си, който ви тласка да претендирате, да поемате инициативи и да защитавате правата си и ако не изпаднете в... грешки, поради сегашното си настроение или моментен импулс, ще се радвате на победа. От друга страна, Венера във Везни ще гарантира, че балансът в средата ви е възстановен, както и в отношенията с близките ви хора. Същевременно е възможно да похарчите известна сума за дома си, било то за домакинско оборудване или за украса, така че да стане гостоприемен и преди всичко красив. Възможно е и решение за съвместен живот или да се преместите на друго по-удобно място.

Козирог

Последни в списъка сте вие, които, както всичко показва, областите, които ви интересуват най-много са работата и здравето ви и се стремите те да са в най-добрия си вид. Особено вие, които принадлежите към втората или началото на третата декада, ще откриете, че началото на новия сезон ви предоставя Юпитер, който ви влияе положително, като ви носи удобства, решения и позитивна атмосфера. От само себе си се разбира, че късметът ще играе важна роля в заниманията ви, като е възможно вие също да имате своите награди или някое от начинанията ви да успее и да ви постави в изгодна позиция във вашата област. Вие от първата декада, ще започнете да блестите след 23-то число на месеца, когато ще сте се отървали от влиянието на Марс.