Бъди неотразима и различна през този сезон с нашите смели предложения. Виж как да бъдеш в крак с модата и все пак да останеш вярна на себе си!

Бебешко розово


Няма да сгрешиш, ако избереш бледо розово за Есен/Зима 2013. Разбира се, всички нюанси на розовото са актуални през този сезон, но ще уцелиш в десетката, ако се спреш на по-нежните разновидности. 

Пънк кецове


Гръндж тенденцията продължава да властва и през този сезон. Ще трябва да свикнеш с всичките тези шипове и тежки подметки. Новите бунтарски платформи са удобни и практични, което ги прави идеални за теб.

Дантела в готически стил


Романтиката в готически мрачен стил бе основна тема по модните подиуми за зимата, особено на Dolce&Gabbana. Сега всичко това има още по-драматичен акцент.

Шапката се завръща


Нова версия на познатати ни вълнена шапка се завръща с гръм и трясък. Има десетки прекрасни версии на тозва произведеие на изкуството за по-студените дни.

Покажи малко кожа


Животинските елементи присъстват и през новия сезон. Виждаме прекрасни комбинации от жираф и леопард, като на Burberry и уникална змийска кожа на Zara. Комбинирайте с бяла риза и тесни дънки.

Редки бижута


Красивите бижута и ярките камъни са популярни през този сезон. Виждаме ги в колециите на дизайнерите от най-висша класа. Избери тюрказена огърлица, която ще направи всяка дреха скъпа.

Стилна раница


Спри всички сравнения с туристическите или ученически раници. Новите раници са шик и секси. Те са практични и удобни, тъй като ще поберат всичките ти принадлежности.

Изрязани колани


Носи този лазерно изрязан черен колан с копринена пола или широки панталони. И в двата случая ще изглеждаш зашеметяващо.

Боти


Ботите с ниски и плоски подметки се връщат на мода. Избери своя модел от голямото разнообразие по магазините.

Шикозна чанта


Елегантна и стилна тази чанта е идеална за всеки повод. Черният цвят си остава водещ, но винаги може да потърсиш нещо по-свежо.