Истината е, че можем да празнуваме 14-ти февруари всеки ден - ако сме влюбени. Да си подаряваме внимание и любов, незабравими моменти заедно. И все пак Денят на влюбените е хубав повод да не отлагаме повече. Цяло преживяване е да избираш подарък за любимия или още по-добре за вас двамата. И като е преживяване – да е преживяване, а не кутия бонбони и букет рози. Make a Wish and a…GIft Come True.

Вкусна класика

Всички свързваме Деня на влюбените с вино и шоколад. Тази година празникът може да бъде не само вкусен, но и невероятно изкусителен.

Лесно е да се превърнете в майстор сладкар под вещото ръководство на шеф Веселин Дойков и да приготвите собствен шоколад. Разбира се, готвенето ще бъде свързано с дегустация на различни сортове от какаовото изкушение, изкусително гарнирани с подходящо вино. 

Или предизвикателство

Любовта изисква самообладание, внимание и точност. Да стреляте заедно в целта или благородно да се състезавате на стрелбището с истински патрони носи адреналина на самата връзка. Право в десетката с твоята половинка.

Като на филм

Навън е тъмно, чува се само вятърът в клоните и изведнъж зазвучават акустични китари. Не, това не е сюжет от филм, а романтична серенада под прозореца. Една приятна изненада, с която да поглезите любимия човек.

Мистерията на черната кутия

Специално за експериментатори. Дизайнерска гурме кухня. И разбира се, бутилка вино.

Не просто рисуване и чаша вино

… a пренасяне в различна епоха, в света на любим художник, с музика, багри и забележителни истории в уютното Арт ателие.

Кулинарно пътешествие за двама

"Любовта на мъжа минава през стомаха"... Ние пък твърдим, че дамите обичат вкусната храна не по-малко от господата. Този 14-ти февруари може да се превърне във вкусно пътешествие с 5-степенното меню, създадено изцяло по средиземноморски рецепти – едно предизвикателство за небцето ви.

Дестинация Любов

…е една нощ в родопско ранчо и езда за двама. Изоставени махали, къщи от камък и тухли и вкусът на родопската закуска. Мечта.

Добавете цветни щрихи на вашия общ портрет

Уникален поп арт портрет – свидетелство на вашата любов. Създайте го сами с много емоция, наслаждавайте му се години и… го предайте на децата си. Ще се посмеят, ще се умилят и… ще го пазят.

Любов в облаците

Да полетите заедно в облаците над всичко и всички! Подарете на любимия да пилотира самолет с помощта на пилот-инструктор. Адреналин и за него, и за вас – вие сте неговият спътник.

Нещо сладко за подобаващ финал

Ексцентрично ли е да хапваш вкусен сладолед през зимата? Ни най-малко, когато става дума за джелато. 14-ти февруари със сигурност ще се превърне в любимия ви празник, след като дегустирате 10 вида джелато, гарнирани с кафе специалитет.

А ако искате да зарадвате половинката си с лично преживяване или предложенията дотук не са ви достатъчни, можете да избирате свободно от над 250 идеи на Gift Come True.