Днес ще ви представим 10 от най-сексапилните футболисти. Тази класация няма първо и последно място. Кой е най-секси, преценете вие.

 

Кристиано Роналдо

Звездата на „Реал Мадрид” събира женските погледи от край време. Освен класациите за най-добрите играчи в света, португалецът печели и симпатиите на нежната половина от човечеството.

 

 

Фернандо Торес

„Хлапето” на испанския футбол също впечатлява с визия.

 

 

Давид Вия

Нападателят на „Барселона” е един от най-желаните футболисти в света. И има защо!

 

 

Жерар Пике

А колко ли жени завиждат на Шакира заради Жерар Пике? Младият татко е все така ослепителен и с право се нарежда и в нашата класация.

 

 

Робин ван Перси

Холандецът, който през август ще отпразнува 30-годишния си юбилей, също е доста привлекателен за женското око.

 

 

Игнасио Камачо

А какво ще кажете за този 23-годишен испанец?

 

Сеск Фабрегас

Звездата на „Барселона” е един от всепризнатите секссимволи във футбола.

 

 

Икер Касияс

Това е футболистът, който започва кариерата си в „Реал Мадрид” и никога досега не е сменявал отбора. Един от най-талантливите испански играчи, който не може да се оплаче от липса на женско внимание.

 

 

Дейвид Бекъм

И като стане въпрос за сексапилни мъже, къде без „ветерана” Дейвид Бекъм? Любимият на Виктория прекрати спортната си кариера преди броени дни, но въобще няма намерение да слиза от страниците на женските списания. И трябва да признаем – има какво да покаже!

 

 

Майкъл Оуен

2013 е годината, в която и 33-годишният нападател на „Стоук Сити” Майкъл Оуен слага край на кариерата си. И той по подобие на Бекъм е все още толкова атлетичен и секси, па макар и „пенсионер”.