Мили дами, идва Хелоуин и с него двата въпроса – „На кое парти да отида?” и „Какво да облека?”. Първият въпрос оставяме изцяло на вас. Относно втория – имаме предложения и няколко приятелски съвета.

Така, ако до сега сте си спестявали партитата по Вси светии трябва да разбулим някои митове, на които сигурно сте попадали, гледайки някой от любимите си американски сериали. Никоя уважаваща себе си дама няма да бъде маскирана като картоф или Хъмпти-Дъмпти. Забравете всеки костюм, който няма да подчертава предимствата на фигурата ви. Сега е моментът да бъдете секси и дръзки, защото това е костюм – достатъчно ясен знак, че не бихте се облекли така в ежедневието си, така че не се притеснявайте от резките мнения, че сте „леко” облечени. 


Топ 10 на най-секси костюмите за Хелоуин:

10. Ученичка – набарайте една от остарелите къси поли на райе, ризка, вързана над пъпа, косата вържете на две опашки или плитки (ако не изглеждате нелепо с подобен вид прическа) и не забравяйте грима – все пак сте на парти с маски. Сега не е моментът да сте естествени.

9. Медицинска сестра – но от онези, които по-скоро биха причинили ускоряване на пулса от колкото неговото нормализиране. Комбинирайте с плътен нюанс червило.

8. Г-ца Полицай –  Не само, че ще сте неустоима, но и винаги може да „раздадете правосъдие”, ако се заиграете с някой „лош герой”.

7. Пипи Дългото чорапче – с плитки или опашки на страни, лунички, защо не е и лека закачка с шарена близалка. Комбинирайте с къси панталонки или пола.

6. Фея – кой не би си пожелал нещо на добрата фея? Тук можете да съчетаете без проблем нежност и предизвикателност. Заложете на меките тонове – небесно синьо, праскова или друг толкова приказен цвят. Не забравяйте, че всяка добра фея има вълшебна пръчица и нежни пеперудени крила.

5. Плейбой зайче – опашката и ушичките. Малко повече розово – сладки и секси, както голяма част от останалите дами на партито. Съвсем да не ви отчайва това, че избирайки бъни стила няма да сте оригинални и уникални – най-много бутилки марков алкохол са спечелени именно от такива костюми.

4. Вещица – кога, ако не сега ви се е отдал момента да яхнете метлата. Съветът ни е да не прекалявате с „украсата” по лицето си. Често в опитите си да станете по-страшни (което пак подчертаваме, в никакъв случай не бива да е крайната ви цел) рисувате паяжини , паяци и какво ли още не, с което определено отнемате много от иначе атрактивната си визия.

3. Вампир – хайде дами, Дракула си търси партньорка. Заложете на типичните готик комбинации с преобладаващо черно и червено. Снабдете се с един чифт остри зъби и си набележете жертва.

2. Жената котка – не знаем защо, но мъжете си умират да дърпат котешки опашки на Хелоуин. Изборът за костюм на Жената котка е огромен – от предизвикателна къса рокля с диадема котешки ушички до цялостен костюм от трико или кожа. Което и да изберете, няма да сбъркате.

1. Дяволче – традициите са си традиции. Определено няма да сте единствената избрала този вариант, но пък може да се окаже, че сте тази, на която и стои най-добре. Ние бихме рискували!

Не забравяйте – идеята на Хелоуин партитата не е да не могат да ви разпознаят приятелите ви, а всички да отбележат колко добре изглеждате. Повярвайте, в обратния случай коментарите няма да липсват, но има голям шанс да са във ваше отсъствие.