Най-красивата кожа е кожата, в която се чувстваш комфортно. За много дами тенът носи усещането за удовлетворение.

Определено смятаме, че загорялата кожа крие огромна доза привлекателност! Затова изостави тревогите, че никога няма да се сдобиеш с така мечтания бронзов загар, защото са абсолютно неоправдани. Да, съществуват няколко здравословни алтернативи за пефектен тен, които ще направят така, че да изглеждаш като бронзова богиня, без всички онези потенциални рискове от преждевременно стареене и развитие на рак на кожата.

Представяме ти топ 3 начна да получиш блясъка, към който винаги си се стремила, без да се подготвяш в солариума за предстоящото жарко лято.

1. Спрей тен

За безупречен цвят, който търсиш, без нито един прекаран миг под вредното UV-лъчение, безспорно най-добрият вариант е спреят с аерограф. Нанесена от специалист, тази здравословна алтернатива ти позволява сама да определиш степента на потъмняване, а съдържащият се в него дихидроксиацетон, е всъщност отговорникът за реакцията с аминокиселините в мъртвия епидемисен слой на кожата.

2. Лосиони за автобронзиране и кърпи за тен

Една от най-популярните алтернативи за тен в домашни условия. През годините се появиха всевъзможни различни формули, от които да избираш, от лосион с перлени формули и бързосъхнещи гелове до специални кърпички за тен, които да ти помогнат да постигнеш целта си.

3. Kрасотата идва отвътре

Всички знаем правилото, но колко от нас го прилагат на практика? Природата си знае работата и няма нищо случайно в това, че помощници за красивия тен са именно достатъчния прием на вода, морковите, оранжевите плодове и всички зеленчуци, богати на витамини А и Е. Сега обаче ще ти издадем още една тайна – вече и у нас може да намериш на достъпна цена хранителна добавка, съдържаща в себе си важни биопигменти за сияйна кожа и озарен тенCoRepair DERMA е всичко, от което се нуждаеш, когато се стремиш към здравословна алтернатива на познатия солариум.

CoRepair DERMA ще ти помогне за придобиване на така желания тен по-бързо. Кожата ще бъде подготвена за слънчевите лъчи, здрава и подхранена. За максимален здравословен ефект капуслите могат да се приемат през цялата година – от пролетта, за да си подготвила кожата си за жарките слънчеви лъчи през ваканцията.

CoRepair DERMA допринася за нормалното образуване на съединителна тъкан. Съдейства за по-добрата еластичност на кожата, допринася за защитата на клетките от оксидативния стрес и не на последно място подпомага за образуването на колаген за нормалната функция на кожата.

Освен това съдържащите се каротеноиди Бета-каротин и зеаксантин допринасят за нормалната пигментация и за поддържане на сияйна, гладка и свежа кожа. Благодарение на тях слънчевият загар се запазва по-дълго време.

От друга страна L-тирозинът и глутатионът участват в процесите на образуване на меламин в тялото при излагане на UV-лъчи. Те влияят на равномерното потъмняване на кожата и намаляват ефектите от фотостареенето. Фотостаренеето е проблем, към който всяка себеуважаваща се дама трябва да се отнесе с необходимото внимание.

Защото без значение каква алтернатива за тен ще избереш, едно е сигурно –здраволовният тен винаги ще бъде на мода. Той е секси, напомня за приключения под звуците на морето и придава едно особено чувство, което вече може да бъде с теб през цялата година, не само през лятото.

Потърси в аптеките в страната.

Последвай в Instagram и очаквай изненади с награди

https://www.instagram.com/co.repair/

https://fortex.bg/product/corepair-derma