Кръшкачите се познават по зодията! Ето мъжете от коя зодия изневеряват най-често:

5. Везни

Представителите на тази зодия кръшкат просто ей така, за спорта. Мъжете Везни имат склонност да сменят често половинките си, но само докато открият идеалната. Намерили веднъж любовта в лицето на една дама, Везните нямат потребност да кръшкат, или поне докато не се появи основателна причина.

4. Лъв

Мъжете от зодия Лъв са склонни да изневерят на половинката си по една единствена причина – изпитват слабост към красивото и много трудно биха могли да устоят на примамливо предложение. На Лъвовете се носи славата на завоеватели, които не търпят да бъде стъпквано самочувствието и авторитета им. Ако има проблеми вкъщи – бъдете сигурни, че при първата удобна възможност, Лъвът ще докаже на себе си, че още го бива.

3. Овен

Овните са най-сексуалната зодия. Мъжете от тази зодия често без да се замислят скачат от легло на легло. И най-интересното е, че почти никога не крият изневерите си. Овенът не мисли за последствията и оправдава действията си с факта, че не може да се пребори с природата.

2. Скорпион

Скорпионът е „цар на свалките”. Само за няколко минути мъж от тази зодия може да омае така една жена, че тя никога да не си помисли за друг. Представителите на тази зодия изпитват необходимост да доказват на себе си, че са неустоими и не намират нищо лошо в това да се „възползват” от завоеванието си. Ако обаче дамата, с която делят живота си изневери, почти сигурно се стига до раздяла.

1. Риби

Първото място в класацията на най-големите кръшкачи оглавяват представителите на зодия Риби. Изследване на сайт за извънбрачни връзки показва, че основните им „клиенти” са именно мъжете Риби, които изневеряват най-често, за да отмъстят на половинката си. Астролозите обаче успокояват, че представителите този зодиакален знак винаги се връщат при законните половинки.