Мъжете изпадат в ужас от предстоящия празник 8 март, защото нямат представа какво да подарят. Ето кои подаръци са най-разочароващи за дамите.

 

1. Домакински уреди

Повечето жени биха останали неприятно изненадани, ако им подарите домакински уред за 8 март. В крайна сметка подаръкът би трябвало да е личен и само за нея. Мъжете често си спират на тази възможност от липса на въображение. Вярно е, че домакинският уред би бил полезен за цялото семейство, но за 8 март изберете нещо по-специално.

 

2. Пари

Някои двойки така са свикнали - да дават пари, вместо подарък. Така всеки може да си купи това, от което има нужда. В тази ситуация обаче се губи елементът на изненадата, тръпката, романтиката. А и как ще покажете по-специалното си отношение, като не сте положили старание и не сте отделили време за избор на подарък.

 

3. Сувенир

Не са много жените, които още се впечатляват от сувенири. На практика те само събират прах по секциите. Изберете нещо по-романтично и интересно. Разберете за какво мечтае и се опитайте да я зарадвате. Това едва ли ще стане със сувенир. 

 

4. Дреха

Много е трудно да уцелите подходящата дреха, размер, цвят. Тези подаръци обикновено никога не се обличат, освен ако дамата сама не си е избрала дрехата. Насочете се към този вид подарък, ако сте сигурни, че ще направите правилен избор. При всички положения говорете с продавачката дали можете да смените покупката.

 

5. Парфюм

Може би тя е от щастливките, които ползват само маркови парфюми и има "парфюмен гардероб" в интернет. Ако това е така, лесно ще се ориентирате какъв парфюм да й изберете. В противен случай бъдете внимателни. Парфюмът е нещо специално за всяка жена. Има аромати, които са твърде силни, твърде сладки, цветни и мускусни. Освен това, парфюмът трябва да се тества на кожата.