Изборът на подходящ подарък за мъж, независимо дали става въпрос за гадже, приятел, близък или колега, винаги е труден. Ето защо събрахме най-неподходящите подаръци, които не бива да подарявате!
 

  1. Копчета за ръкавели, игла за вратовръзка

Съвременните мъже като цяло са се отказали от подобни екстри, а някои от тях дори не носят костюми. Дори и да имаш голямо желание за подобен стилен подарък, по-добре си помисли добре.

 

  1. Книга за себепознание и приложна психология

Да, знаем, че всяко модерно момиче чете подобни книги! Мъжете обаче рядко четат книги, а още по-рядко отварят книга за приложна психология. Има изключения, разбира се. Ако твоето другарче се интересува от себепознанието, то имаш голям избор. Не си ли сигурна обаче в това, по-добре избери нещо друго.

 

  1. Играчка от секс-шопа

Преди да му подариш изкуствен женски орган, си помисли добре. Надуваемите кукли са много забавни, но как ли ще се почувства той, когато си отвори подаръка. Дали няма да го приеме като подигравка и ирония?! Или пък ще реши, че сте приключили със сексуалния си живот.

 

  1. Дреха с два размера по-малка

Вероятно му е писнало от подаръците на майка му, които никога няма да облече. Съвсем излишно е да подаряваш дреха, която в крайна сметка ще се окаже малка или  неподходяща. Ако държиш да го изненадаш с готин суитшърт, то поне уговори с продавачката евентуално да го смените.

 

  1. Плюшена играчка

Ти може и да обожаваш плюшени играчки, но той едва ли ще се зарадва на подобен подарък. Ако толкова държиш да му подариш нещо сладурско, по-добре избери аксесоар за колата му. И все пак, едва ли ще сложи плюшен заек да виси в лъскавото му Мазерати.