Най-романтичният месец от годината е вече тук. А това означава само едно - сега е моментът да решим с какъв подарък ще изненадаме половинката.

Рози, балони и плюшени мечета са сред най-баналните подаръци за празника на влюбените. И тъй като по всичко личи, че 2021-ва няма да е стандартна, подаръците също не трябва да са такива.

14-ти февруари е денят, когато всичко в позволено в любовта. Ето защо нашето предложение е да разчупите стереотипите и да подарите нещо наистина запомнящо се, което ще промени изцяло преживяването в спалнята. 

Днес сме подготвили интересен списък с топ 7 еротични подаръка от Sexo.bg, с които ще разнообразите сексуалния си живот. А има ли по-добър повод да се поглезите от 14-ти февруари?

Бельото като начин да изразиш себе си

Красивото и изкусително бельо винаги е добър избор, особено за Деня на влюбените. 

А настроението винаги се нажежава при вида на колан и прашки от полупрозрачна дантела.

И един съвет - комбинирайте сексапилното бельо с високи и тънки токчета - резултатът ще бъде наистина зашеметяващ. 

Опитайте нещо ново

 

Страстите в спалнята могат да се нажежат до червено с помощта на правилните аксесоари.

А опитвали ли сте любовна игра, която включва белезници? Разбира се, ролите могат да се редуват, за да могат и двамата партньори да изживеят незабравими усещания.

Специално за нея

 

Получаването на оргазъм при жените понякога не е никак лесна задача. 

Все пак живеем в 21-ви век и технологиите са напреднали във всяка една сфера. ​Клиторният стимулатор Satisfyer Curvy 2 Plus е създаден с единствената цел да доставя удоволствие на дамите. 

 

Може да се управлява от смартфона, а добре познатите вибрации са комбинирани с въздушни "засмукващи" вълни. Звучи разтърсващо, нали?
 

Нови усещания с модерни секс играчки

 

През последните няколко години романът "Петдесет нюанса сиво" направи известни за широката публика много секс играчки. 

А защо да не изпитаме сами същото удоволствие като Анастейша, вместо само да четем за него?

Точно така, става дума за вибро яйцето, което обещава да ни подари наистина неповторими изживявания. Cover Me е безжично и има дистанционно, с което можем да изберем от 12 различни режима на работа.
 

Секс масажори - любимата класика винаги е отличен избор

 

Играчките могат да намерят място във всяка спалня. Особено когато са изработени от висококачествен силикон и са безжични.

 

Точно такъв е и Wand масажорът, който можем да вземем навсякъде с нас, С други думи - ако сте планирали романтично бягство, то в никакъв случай не пренебрегвайте "допълнителния багаж". Именно заради него няма да искате да станете от леглото.  

Изкусителни преживявания за двама

Необятната вселена на секс играчките не спира да ни изненадва. Вибраторът за двойки Partner Plus Remote не прави изключение.

Той разполага с дистанционно и може да превърне дори най-скучната вечер във взривоопасна нощ. 

 

Два мотора се грижат за удоволствието и на двамата. Звучи наистина съблазнително, нали?

Празникът може да бъде много страстен с точната еротична играчка

Все още се колебаете кой подарък е най-подходящ? В такъв случай ви предлагаме едно улеснение - може да подарите цял комплект. 

LoveBoxxx For Her е специално създаден за всяка дама, която иска да превърне всяка нощ в спалнята в истински празник.

Този Свети Валентин обещава да бъде по-горещ от всякога. Сигурни сме, че точно тези изненади ще преобразят напълно нощите ви. А Sexo.bg е винаги на наше разположение с изкушаващи промоции и богато разнообразие.
 
Вече нямаме търпение да изпробваме всички прекрасни еротични подаръци. А кои избрахте вие?