Когато става въпрос за красота и блестяща визия, не можем да не споменем изкуството, наречено "макиаж". Гримът може да подчертае достойнствата ни, ако е поставен умело. Ето и какви са модните тенденции през този сезон.

 

Гримьорите ни предложиха два варианта за новия сезон - блестящи нюанси на синьо и зелено за очите на Stella McCartney и Versus, ярки пурпурни нюанси на устните на Jason Wu и Burberry или неутрални устни и нежна кожа на Dolce & Gabbana. Има моменти на големи мигли и вежди, но те сякаш останаха на заден план. За да се подчертае тази смесица от ярки срещу неутрални нюанси, гримирайте очите със силен грим, но оставете устните нежни, или пък обратното - нежен поглед и ярки устни.

 

Сигнално червено


Точно когато решихме, че новият сезон ще ни покаже единствено бледи устни, се появиха червените тонове с гръм и трясък. Най-забележимо се усети това при Burberry. Prada заложи на матовото червеното, Oscar de la Renta - на класическите червени цветове, а Jean Paul Gaultier - на тъмната и драматична черна череша.

 

 

Очите за новия сезон за окъпани в сребърни сенки и ярки цветове. Когато ги погледнем, се настройване на парти вълна. Но дали са подходящи за офиса, решете сами. Пастелно сини и зелени отенъци ни заливат от подиумите, за да ни напомнят, че лятото наближава.

 

Louis Vuitton пък върна стила от 60-те години с драматични очи в мрачно черно. Аристократично, нали?

 

И все пак, водещи са не само модните тенденции, но и личните ни предпочитания. Гримирайте се така, както ви харесва. Важното е да се чувствате добре!