Според психиатъра Херман Роршах – създателя на известния тест с мастилените петна, онова, което човек вижда на една абстрактна картина, се определя от характера му и от това, което в момента занимава ума му.

Тъй като ние обичаме подобни забавни тестове, днес ви предлагаме още един. Разгледайте тези 5 рисунки и запомнете отговорете си, за да проверите какво разкриват те за вас:

Първа рисунка:

Втора рисунка:

Трета рисунка:

Четвърта рисунка:

Пета рисунка:

Отговори:

Първа рисунка:

Устни: Винаги приемате нещата такива, каквито са. Не се опитвате да ги промените и не търсите някакви скрити послания.

Дървета: Вие сте амбициозен човек, който винаги гледа напред към целта. Освен това сте перфекционист и постоянно се опитвате да надскочите себе си.

Корени: Вие сте оптимист. Винаги се опитвате да подобрите или промените ситуацията, в която се намирате.

Втора рисунка:

Крокодил: Понякога сте малко невнимателна и не забелязвате детайлите. Много сте практична и не обичате да поемате излишни рискове, когато можете да заложите на сигурното.

Лодка: Не искате да се сливате с тълпата, защото сте креативен и уникален човек. Искате да вървите по свой път, а не да следвате установените пътеки на другите.

Трета рисунка:

Два човешки профила: Вие сте много решителен човек. Когато се сблъскате с проблеми, веднага решавате какви ще са методите ви на действие. Ако обаче трябва да свършите нещо неприятно, често го оставяте за последния момент.

Свещник: Вие сте предпазлив човек. Предпочитате да отстъпите няколко крачки назад, за да разгледате цялата картина и да съберете възможно най-много информация, преди да решите да действате

Четвърта рисунка:

Бряг: Вие никога не губите своя оптимизъм и бързо се адаптирате към промените. Лесно се сприятелявате с хората и не обичате самотата. Имате богато въображение и безброй идеи.

Котка: Обичате стабилността и хармонията. Вътрешният ви баланс е много важен за вас. Освен това сте отговорен човек, който винаги държи на думата си.

Лице: Вие сте креативен, творчески човек. Възприемате света като място, пълно с нови възможности. Думите, които ви описват, са интуиция, мъдрост, радост и безгранично любопитство. Имате страхотен вкус за мода, изкуство, поезия, музика и литература.

Пета рисунка:

Двойка влюбени: Когато става дума за връзки, вие подхождате много отговорно и сериозно. Любимите ви хора са постоянно в ума ви и бихте направили всичко за тях.

Експлозия: Обичате да оставате насаме със себе си, понякога сте малко разсеяна и често потъвате в мечти и фантазии.Въпреки че притежавате много умения и винаги се стараете в работата си, нерядко се съмнявате в себе си.