Великобритания ще преживее наистина ключов момент с Марс в кралския знак Лъв в квадратура със Слънцето на Чарлз III и Венера на принц Уилям.

Знакът Лъв отговаря за творчеството, сексуалността, а също... в мунданната астрология контролира сферата на кралските семейства. През 2024 г. започва цикълът на Марс, който сега е диспозитор (предавател) на енергията на възела на бъдещата карма в знака Овен. Това предполага, че всякакви „движения“ на посочената планета ще бъдат съдбоносни и фатални, сякаш самите висши сили подготвят специална мрежа и ние невинаги разбираме напълно нейния смисъл.

Интересното е, че цикълът на Марс в Лъв започва на 5-ти ноември 2024 г. - тогава планетата влиза в първия градус на знака Лъв, върви направо до 7-ми януари 2025 г. и след това се връща обратно. Именно през този период ще настъпят големи промени в кралското семейство на Великобритания, дори може да има смяна на властта. През това време Марс ще участва в тригон към възела на бъдещето - крал Чарлз III може да реши да прехвърли властта, тъй като планетата ще премине през първия му дом в Лъв! Вероятно здравната ситуация и общото разбиране на тенденциите в страната ще го принудят да заложи на принц Уилям.

Самият принц Уилям обаче ще премине през труден период – Марс в Лъв ще направи квадратура с неговата Венера в Телец, което ще донесе спорове и разяснения с обекта на любовта му. Вероятно ситуацията с Кейт Мидълтън ще изисква от него да преразгледа ролята на кралското семейство в обществото - може да се вземе решение за отслабване на монархията и дори за преминаване към по-демократичен начин на живот.

Ето и какво казва Юлия Лифанова, астролог и таролог:

„Трагедията в кралското семейство може да дойде от неочаквани места. Въпросът е, че Марс може да създаде „военна“ ситуация сред роднините, до такава степен, че целият свят да стане свидетел на нов огромен скандал. Възможно е това да е свързано както с принц Хари, така и с Меган Маркъл (които трябва да преживеят преминаването на Черната луна и битка за репутация), или с принц Андрю.

Цялостното настроение в кралското семейство ще бъде доста драматично, тъй като монархията наистина започва да претърпява дълбока трансформация.“