С помощта на Вега тест можете да свалите излишните килограми трайно и без глад. Новият хранителен режим не само ще ви гарантира стройна фигура, но и здраве, и дълголетие.

 

Всяка жена си мечтае за стройна фигура и иска да бъде привлекателна. Драконовите диети са все по-отричани заради негативните последици за организма. Оказва се, че отслабването не е равносилно на системно лишаване от храна, а на добре балансиран хранителен режим. Съвсем нормално понякога пренасищаме организма си с определени храни, а го лишаваме от други. И тук може да ви съдейства набиращият все по-голяма популярност Вега тест, който ви помага да разберете към кои храни имате непоносимост. Ще побързаме да ви успокоим, че този нов иновативен метод за отслабване не е болезнен, нито скъп, нито отнема много време. Само за час и половина ще разберете кои храни да избягвате, на кои да наблегнете и как да се грижите за здравето си.

 

Вега тест ще ви помогне да промените навиците си веднъж завинаги и да започнете да се храните не просто здравословно, а съобразено с индивидуалните ви особености. Този метод открива слабите места на организма и предпазва от бъдещи здравословни проблеми, като тества поносимостта ви към храните. Различните оферти, които ще откриете в сайтовете за колективно пазаруване, предлагат тестове на до 240 храни.

Как действа Вега тест?

Вега тест се базира на схващането, че различните храни действат по-различен начин на организма и имат различна енергийна структура. Изследването се извършва с модерна технология, основаваща се на принципите на електро- акупунктурата. Тестването става с метален накрайник, който държите в лявата си ръка. Той отчита поносимостта ви към различните храни чрез специални ампули, които съдържат хомеопатичен разтвор. Данните от теста ще покажат кои храни трябва да избягвате, а специалистът в студиото ще ви обясни как да промените хранителните си навици, така че да бъдете и слаби, и здрави. 

Положителните отзиви във виртуалното пространство показват, че Вега тест наистина действа. Пробвайте и споделете с нас впечатленията си.