Тази година е годината на романтичният Заек и той е твърдо решен да ни покаже, че любовта от пръв поглед съществува. Пригответе се за някои много неочаквани и интересни събития, тъй като 2023 г. ще накара някои от нас да се почувстват като герои от холивудски филми.

Открийте на кои зодии се е паднал късмет – „любов“ тази година според зодиака.

Телец (21 април - 20 май)

Като светски човек във всеки смисъл на думата, Телецът не иска и да чуе за любов от пръв поглед. Първо трябва да провери всички кандидати за сериозността и искреността на чувствата, да организира тест със семейна вечеря с родителите си, да изяде килограм сол с новия потенциален партньор и едва тогава да се отпусне. Но не и през 2023 г. Защото ще се случи така, че този път лавина от ярки чувства ще затрупа представителите на тази зодия.

Безполезно е да се съпротивлявате. Ще трябва да оставите настрана естествената си предпазливост и да се доверите на интуицията си. Не се притеснявайте, защото вътрешният глас ще ви подскаже правилното решение. Най-вероятно ще се сблъскате с предопределена за вас любов, докато вършите стандартни неща, като например да занесете колата си на ремонт, да получите банков заем или да предадете важни служебни документи.
Именно при такива обстоятелства Телецът внезапно ще открие точно този човек, който ще го „порази“ на място от пръв поглед.

Не бързайте да отстъпвате и поне намекнете за интереса си, като прибегнете до лек флирт. Бъдете сигурни, че ще ви бъде отвърнато, защото съдбата е подготвила впечатляващ романс за вас.

Лъв (23 юли - 22 август)

Страстни и романтични, Лъвовете често се влюбват в красиви непознати. Въпреки това рядко преминавате отвъд лекия флирт, който е само за да се поддържате в добра форма. През 2023 г. звездите ще се обединят в едно намерение - да ви подхвърлят истинска любов, предназначена да обърка всички планове и решително да нахлуе в ергенския живот на Лъва.
С абсолютна вероятност на някое от социалните събития ще се случи неочаквана среща. Именно там Лъвовете имат всички шансове да срещнат човек, когото не могат да подминат.

Имайте предвид, че ще трябва да проявите инициатива, тъй като от това ще зависи бъдещето на връзката. Отхвърлете вълнението и обсъдете с човека, който ви тревожи, някаква дреболия: времето, картината, която виси наблизо, или представлението, което сте видели. Но не прекалявайте с ентусиазма, защото понякога Лъвовете са много напористи. Запазете дистанция и не забравяйте за леката нотка на загадъчност.

Половинката, която съдбата ви е отредила в близко бъдеще, определено няма да издържи дълго без да отвърне на интереса ви.

Козирог (22 декември - 20 януари)

През 2023 г. кариеристите и прагматиците Козирози, които отдавна са престанали да вярват в голямото и светло чувство, със сигурност ще преразгледат своите житейски принципи. На тези циници и скептици е гарантирано съдбовно запознанство, което ще зашемети и ще накара сърцето да бие по-бързо. Звездите ви съветват да се оглеждате внимателно, защото любовта от пръв поглед може да ви чака навсякъде.

Най-вероятно важен човек ще се появи на хоризонта съвсем неочаквано, в момент, когато Козирозите не са готови да дадат телефонния си номер. Например: по време на сутрешното тичане, когато отиват до най-близкия магазин или дори в разгара на вечерното задръстване.

Бъдете готови да посрещнете събдоносната си любов във всеки един момент, затова не бързайте да отправяте строг поглед към красив непознат/а, който ви е заговорил, да показвате раздразнение или да усъвършенствате остроумието си върху него. Вгледайте се по-внимателно в този човек и след няколко минути ще разберете, че изобщо не сте против да общувате и за напред с тази личност.