1. Амарилис

Обичаш да си заобиколена от приятели. И приятелите ти обичат да са около теб. Ти си лъчезарна, енергична, винаги сърцето на компанията. Обичаш да изненадаваш хората около себе си с неочаквани прояви на внимание и обич. Обичаш да ги зареждаш. Обичаш да повдигаш тонуса им. Просто обичаш живота и предаваш това усещане на всички около себе си.

2. Лилия

Ти си вечният оптимист. Ти си мечтателна и авантюристична. Приемаш с вълнение и нетърпение всичко ново. Промяната не те плаши. Напротив, изпълва те с ентусиазъм и очакване за нещо още по-хубаво, нещо още по-добро. Рядко гледаш назад, защото знаеш, че миналото не може да се върне... и не трябва. Защото знаеш, че важен е моментът тук и сега. Защото... просто знаеш какво значи да живееш.

3. Роза

Нежна, внимателна, деликатна. Чувствителна и чувствена. Това си ти. Ти си човек, който умее да се поставя на мястото на другите. И често го правиш. Раздаваш се за останалите, но... умееш и да пазиш себе си. Умееш да използваш бодлите си тогава, когато се налага. И срещу този, срещу когото се налага. Ето защо приятелите ти не са много на брой, но са истински. Те са тези, които са доказали, че могат да се докоснат до сърцето ти.

4. Черна роза

Има една дума, която най-пълно може да те определи. И тя е: различна. Ти наистина не си като другите. Не се съобразяваш с правилата, според които живеят "всички". Чертаеш свои и живееш според тях. Не се опитваш да се "впишеш" в масите, не се опитваш да избягаш от същността си. Чувстваш се добре в компанията на хора като теб, хора, които не се страхуват да бъдат себе си. И не те вълнува дали за останалите си странна и неразбираема. Просто защото знаеш, че истинските хора са тези, които се отличават. Не те тези, които се обезличават.

5. Лале

Определят те като наивна и доверчива. Но това не е твоя слабост. Това е твоята сила. Ти просто вярваш в доброто у хората. Вярваш в силата на прошката. Вярваш в уроците, а не в грешките. Ти виждаш потенциала в човека срещу себе си, дори когато той самият не го вижда. И правиш всичко възможно да му помогнеш да го развие. Ти просто... притежаваш огромно сърце. Сърце, което е родено да обича

6. Орхидея

Ти си търпелива и решителна. Не се отчайваш, не се предаваш, не се отказваш. Знаеш какви са целите ти и не се съмняваш, че ще ги постигнеш. И именно затова успяваш да го направиш. Просто знаеш, че не е важно колко бързо се движиш напред. Важното е да не спираш. Затова там, където другите виждат проблем, който ги обезсърчава, ти виждаш предизвикателство, която те предизвиква и мотивира. Силна си и силата ти често е извор на сила за останалите.