За една дама домът е не само нейната крепост, но и мястото, където най-добре може да изрази себе си и стила си. Независимо дали става въпрос за модерен и изчистен дизайн, провансиален стил, ретро излъчване или цветно и щуро настроение.

Най-лесният и елегантен начин да постигнем мечтаната визия е вниманието към детайла. Красотата винаги е в дребните елементи, които правят визията завършена и ѝ придават блясък и характер.

Един от новите, модерни и ефективни начини да постигнем хармония в дизайна на дома ни е в рамките за контакти и ключовете за осветление. Това е нужната декорация, която ще контрастира с цвета на стените и завърши визията на красивия ни дом.

Минималистичен и модерен стил

Минимализмът и "промишлените" цветове направиха бум в интериорните среди.

Сурово сребро, красиво сиво, остро бяло и матово черно преобладават в домовете по списанията и шоурумите. Именно в такъв изчистен стил детайлите са най-важни. 

Нежен и пастелен стил

Меките цветове са перфектни, ако искаме домът ни да излъчва хармония и леко безгрижие. Жълто, розово, синьо, зелено. Всички тези свежи цветове в пастелни нюанси превръщат всяко жилище в рай на земята.

А защо да разваляме това спокойно усещане със стандартни и масови  дизайни, като можем да изразим нежността си именно в дребните декорации.  

 Бароков стил

Какво да кажем за този традиционен и изключително красив стил? Всичко при него е пищно, крещящо, златно. Тук всичко е в детайлите. Извити облегалки, красиви щампи, големи рамки за картини.

И точно при този дизайн можем да бъдем креативни и да действаме с размах.

 Винтидж стил

Този стил залага на ненатрапващото, ефирното и изчистеното. Леки нюанси, изцяло кореспондиращи си със мебелите, завесите и декорациите.

Точно при този дизайн е най-трудно да намерим подходящите декорации, които да ни помогнат наистина да му вдъхнем живот. 

Всички тези важни детайли се предлагат в серията Unica на Schneider Electric.  Рамките за ключовете и контактите се монтират и демонтират изключително лесно. Ако решим да пребоядисаме или пък да сменим изцяло дизайна на жилището ни, няма да има нужда да къртим и да превръщаме дома си строителна площадка.

До 22.06 всеки може да закупи продуктите от подсерията Unica Plus с отстъпка. 

Тя е елегантна, стилна и предлага над 20 цветни решения за всеки стил. От меко бяло и крем, класически дълбоки и пастелни тонове до дръзки акценти като златно или сребърно, Unica ни помага да добавим последния щрих в дома си.

А вие кой дизайн бихте избрали, за да превърнете дома си в истински рай?