Една история за любов, семейство и огромна изненада, която преобръща целия ти живот.

Скилър и Джейми се запознават случайно, но се влюбват безумно. Женят се и решават, че искат да имат семейство. И след време сбъдват своята мечта - двойката от Юта се сдобива с двама синa - на 7 и на 12 години.

Те отчаяно искат още едно отроче, но се оказва, че процесът е много по-изтощителен, отколкото са очаквали. Двойката прекарва 5 години в опити да зачене третото си бебе и дори започва да търси професионална помощ. За съжаление, се оказва, че нивата на някои от хормоните на Джейми са твърде високи, но въпреки това тя успява да сбъдне голямата си мечта и забременява. Според лекарите дори има голяма вероятност да се появят близнаци. По време на първия ултразвук младата двойка очаква да види две туптящи сърчица, но се оказва, че дълбоко грешат.

Бебчето не е едно, не са и две, и три, и дори четири... а цели пет здрави туптящи малки същества. Шансът за това е едва 1:55 милиона случаи.

Днес бъдещата майка е едва в 19-та седмица, но вече има корем на жена в деветия месец. Бебетата растат с изключителна бързина и търсят своето място. Щастливата Джейми дори споделя, че е толкова тежка, че изпитва сериозна трудност при ходене и понякога се налага да използва инвалидна количка.

Можете ли да си представите такова щастие?