Специално за нашите дами, днес решихме да представим някои парфюми, за които може би не сте чували. Те не са с ухание на разни есенции, цветя, плодове и определено НЕ възбуждат сетивата, но са необикновени– такива, каквито със сигурност ще събудят любопитството ви.

Dust– едно прашно чудо, кръстено не на звездния магичен прах, а на… уличния. Ароматът е с дъх на малките власинки плат, примесени с обществения прахоляк. Е, ако не сте чистили отдавна вкъщи, значи вече знаете как ухае той.

Dzing или общо казано парфюм с мирис на цирк. В него се долавят нотки на животни, дървени стърготини, близалки, бензин. Ако го помиришете, със сигурност ще се сетите за вълнението при гледката на атрактивни циркови номера.

Flame е създаден специално за мъже, които обичат да са край огъня, барбекюто или пещта – чудесно ухание на… печено месо.

Eau de Stilton може да се ползва и от мъже, и от жени с нервни проблеми и с фетиш към гризачи. Иначе казано, той комбинира ароматните нотки на валериан и синьо сирене.

Secretions Magnifiques – ако има парфюм, който заслужава въпроса „Защо си се появил?“, то това е този. Представен е в добра светлина – мацките ще паднат в ръцете ви и ще сте като звяр в леглото. Е, дали това се дължи на „неповторимата“ му миризма на кръв, пот и сперма… не се знае.

Всъщност, може и малко да се замислим за казано по-горе, след като ви представим парфюма Vulva Original – напълно естествен и непреработен по никакъв начин.

Wode Paint– той е уникален, но не защото ухае на нещо по-специално, за разлика от другите, а понеже е видим. В момента, в който се пръснете с него, кожата ви ще стане синя. Разбира се, след няколко минути натрапчивия цвят изчезва безследно.

Има и още доста странни шишенца, като тези с мирис на суши, гъби, ДНК на холивудски звезди, гараж, библиотека, марихуана…

Е, впечатлиха ли ви нашите парфюми?