Успехът е цел, към която всички се стремим. Независимо дали говорим за професионални постижения, или лични цели, стремежът към успех ни води и мотивира. Днес, когато конкуренцията е все по-голяма и бързото развитие неизбежно, е важно да бъдем винаги една стъпка пред другите.

Едва ли ще изненадаме някого, ако заявим, че ние жените сме педантични по природа, обичаме да знаем всичко по възможност на секундата и винаги, абсолютно винаги, мечтаем да бъдем преди останалите. Ако има един начин да махнем с вълшебна пръчица и да превърнем всичко непознато и непонятно точно в обратното, ще бъдем най-щастливи. Изобщо има ли някой, който да може това?

Е, човек едва ли, но изкуственият интелект – да! Вече няма нужда дори да се замисляме дали да заминем в държава, която никога не сме посещавали и не говорим езика й, да се чудим каква е била чантата на онази толкова елегантна дама в метрото сутринта или пък как точно да постигнем перфектната снимка, която да качим в профила си. Защото серията Samsung Galaxy S24 е тук и обещава да ни покаже и научи на много повече, отколкото някога съзнанието и умът ни са можели да си представят. Създадена за още по-добро изживяване, иновацията на Galaxy AI трансформира емблематичната серия S в явление от бъдещето. Ултрастилен, ултраудобен, ултрабърз – новото бижу на бранда Samsung Galaxy S24 Ultra, е тук, за да ни представи един напълно нов начин да вършим задачите си, да се забавляваме, пътуваме и творим.

Успехът спохожда смелите, онези, които се борят докрай и които винаги искат да подобрят себе си. От Samsung са именно такива - няма граници и при усъвършенстването на технологиите, a новите модели Galaxy S24, Galaxy S24+ и GalaxyS24 Ultra обещават да променят завинаги връзката ни със света, слагайки началото на следващ етап в мобилните иновации, като едновременно с това превръщат всеки ден в едно незабравимо и епично изживяване, благодарение на изкуствения си интелект Galaxy AI.

Samsung подкрепя художествената гимнастика по пътя към олимпийските победи

С постоянство, отдаденост и несломим дух невъзможното остава извън пределите на съзнанието и доказателство за това е националният ни отбор по художествена гимнастика. Неговите грации са добрият пример, че всичко, в което вложиш сърцето и душата си, рано или късно е твое! Щастливи сме да ви информираме, че Samsung e глобален спонсор на олимпийските игри, Samsung България е ексклузивен партньор на националния отбор на България по художествена гимнастика. Високите технологии на бранда помагат в спортните ангажименти, но и в свободното им време по пътя към заветното първо място на почетната стълбичка на Олимпийските игри в Париж тази година. Наскоро технологичният бранд в сътрудничество с талантливия фотограф Ангел Захаринов засне фотосесия със състезателките от Олимпийския отбор. С бухалки, топки или с телефон в ръка – момичетата винаги гледат към успеха.

Разбира се, отстрани погледнато всичко изглежда в пъти по-лесно и е трудно човек, който никога не е бил професионален спортист, да си представи през какво са изправени тази крехки, но несломими момичета. А те много добре знаят как да балансират правилно между задълженията и необходимата им почивка. Просто защото това са правили през целия си живот, а и знаят кога се берат плодовете на победата.

Ултра технологии за ултра успехи

Какъвто и смартфон да сте притежавали досега и който каквото и да ви говори, едно е абсолютно сигурно – Samsung Galaxy S24 Ultra идва с ултра възможности за ултра резултати. Ключовите акценти като феноменален изкуствен интелект Galaxy AI, нов стандарт за търсене Circle to Search with Google, чат асистент, усъвършенствана камера с Galaxy AI възможности за редакция, още по-голяма издръжливост, превод на разговори в реално време и екологична отговорност с крачка напред издигат новия Galaxy S24 Ultra на едно недостижимо до този момент ниво!

Благодарение на всички тези иновативни функционалности, за момичетата от националния ни отбор по художествена гимнастика логистиката през тежките тренировъчни дни и пълноценната почивка няма да бъдат никакъв проблем. Серията Galaxy S24 преминава всякакви граници, превръщайки се в първия мобилен телефон с интуитивно, управлявано с жестове търсене – Circle to Search with Google. Единственото, което се изисква от потребителя, е, задържайки бутона „home”, да огради в кръг това, за което иска да научи повече. И това се случва без да се налага да излиза от приложението, с което работи в момента – камера, YouTube, Instagram, чат… Вече нито една забележителност, улица, ястие, животно, надпис на статуя, чанта или каквото и да е няма да остане непонятно. Толкова e лесно - просто ограждаш и забавлението започва!

И наистина е така – благодарение на Galaxy AI всичко е много по-лесно, а възможностите за помощ в лицето на нещо толкова малко са просто невероятни. Момичетата от ансамбъла споделят, че без съмнение любимото им занимание в свободното време е да използват функцията Circle to Search with Google. Те разказват, че сега, когато се намират в състезателен период и са канени на официални вечери, търсенето на по-официални тоалети в специфични за тях гами от цветове може да се окаже наистина трудна задача. В такива случаи момичетата използват функцията Circle to Search with Google, за да проверят къде е налична дадена дреха или обувки, които са харесали от любимите си инфлуенсъри. Функцията им помага и когато става дума за похапване – все пак трябва да са сигурни, че могат да се наградят с него, без то да навреди на фигурата им.

За най-любимата функция ни сподели и изящното момиче с огромните успехи, Стиляна Николова: „Първото нещо, което потърсих със Circle to Search with Google, беше пуловер, който видях на една стилна дама на улицата, просто го снимах и оградих, за да получа резултати. Изключително много харесвам камерата, за това често я ползвам за селфита, за да съм сигурна, че изглеждам винаги на ниво.“

За момичетата от националния отбор по художествена гимнастика времето е най-големият враг и се налага постоянно да усъвършенстват и най-малките детайли в своите съчетания. Тук на помощ идва още едно от основните предимства на Galaxy S24 Ultra - чудесните камери, които те използват, когато например има разминаване по време на съчетанията. Така, недостатъците са изгладени, малките грешки премахнати, а тренировките се превръщат в пъти по-ефективни и дори забавни. „Винаги съм обичала да си създавам спомени, а с помощта на Galaxy S24 Ultra мога да ги запечатам по най-добрия начин. Телефонът ми е с мен не само, докато си почивам или разхождам, но и по време на моите тренировки и състезания, където благодарение на видеозаписите, можем да правим анализ на грешките и да следим процеса на изработването на съчетанията ми“, споделя златната грация Боряна Калейн.

Известен факт е, че спортистите пътуват много, и нашите гимнастички не правят изключение, техен верен спътник е Galaxy S24 Ultra, а с новите модели Galaxy S24 пътуването никога не е било толкова лесно – отиваш във Франция, научаваш френски на мига, Тайланд, Кения, Австралия – да, и там е възможно, благодарение на Live Translate. Възможно най-лесният начин за общуване, в който Galaxy AI генерира превод, докато говориш по телефона, например резервирайки стая в хотел или маса в топ ресторант, при това без за секунда да се тревожиш дали не си сбъркала някъде. Chat Assist пък е дясната ти ръка, която коригира текста в реално време и превръща разговорите в абсолютно автентично изживяване.

Всички най-емоционални и запомнящи се моменти, както и успехите на олимпийските състезатели ще бъдат улавяни в перфектно качество от усъвършенстваната камера с подобрени Galaxy AI възможности на предстоящите 33-ти Летни олимпийски и параолимпийски игри в Париж. Kато заговорихме за снимки, то със серията Galaxy S24 и всички подобрения можеш да си сигурна, че и Ани Лейбовиц би ти завидяла! В лицето на Samsung Galaxy S24 Ultra имаме Quad Tele System и нов обектив с 5x оптично увеличение, който работи със сензор с 50 MP, предоставящ ефективност с оптично качество при нива на увеличение от 2х, 3х, 5х до 10х, благодарение на сензора Adaptive Pixel. А най-готиното е, че моделът Galaxy S24 Ultra идва с функцията Generative Edit, която позволява нежеланите обекти да изчезнат за миг, а всички останали да бъдат преместени там, където пожелаеш. Просто феноменално!

А ние сме убедени, че щом тяхна опора и помощ им прави най-добрият сред добрите, то със сигурност ще чуем българският химн във Франция. Успехът привлича успех! На добър час, прекрасни момичета!

Накрая има и две чудесни новини - до 30 юни 2024 г. всеки, закупил модел от новата Samsung Galaxy S24 серия, ще получи безплатно MS One-Drive 100 GB в продължение на 6 месеца. А всички фенове на серията Galaxy S24, които закупят своя модел, ще могат да се възползват и от 3 месеца безплатно ползване на YouTube Premium.