Повече от 25 000 души са се записали в листата на чакащите за новата лондонска атракция, която ще отвори врати за три месеца през лятото.

От ресторанта обещават един естествен древен свят „без телефони, изкуствена светлина и дори дрехи”, който ще ви помоне да изпитате истинска „свобода от капаните на модерния свят.”

Името на ресторанта е „Буняди”, което означава „фундаментален”, „естествен” на хинди, и създателите на заведението искат да прокарат идеята за натуралното в целия ресторант. Салонът ще бъде разделен с бамбукови прегради, столовете ще бъдат дървени трупи, а на масите ви ще светят свещи. За да не ви се забие някоя непослушна треска от цялото това естествено обзавеждане, от ресторанта ще раздават на всеки посетител парче плат, който да постелите на стола си. Всякакви снимки ще са забранени.

Менюто ще включва както вегански, така и невегански деликатеси, а самите прибори също ще могат да се ядат.

Очаква се ресторантът да отвори през юни за три месеца. Местата са само 42 и чакащите, чийто брой расте всеки ден, ще трябва да побързат, за да го посетят.

В Манхатън също от години има ресторант, в които всеки месец има определена вечер, в която облеклото е „по желание”. Очевидно такива ресторанти се радват на интерес, вие бихте ли ги посетили?

 

Ако все пак ви се иска да посетите Лондон, без това да включва нудистки ресторанти, проверете най-изгодните актуални оферти тук.