Като малки всички сме чували многократно репликата "Не се чеши, ще стане по-лошо!". Но как така, нали именно почесването ни кара да се чувстваме по-добре? Е, сега 10-15 години по-късно, когато вече самите ние сме родители, ролите са разменени и се оказва, че ние сме онези лошите, които все повтарят "Не се чеши, ще се разраниш и ще ти стане рана!" Но знаем ли защо го казваме и наистина ли положението се влошава?

Истината е, че разчесването без никакво съмнение води до много повече и по-сериозни проблеми, наранявайки засегнатото място, като едновременно с това го възпалява и причинява още повече сърбеж! Така, попаднали веднъж в капана на г-н Сърбеж и неговият син Разчесване, децата ни, а и самите ние, не искаме да чуем и дума, противопоставяща се на онова облекчаващо усещане. Но как да отучим детето си от това действие? 

За щастие, има решение срещу този непоносим проблем и то е много просто - новият стик La Roche Posay LIPIKAR STICK AP+ е тук, за да помогне! 

LIPIKAR STICK AP+ е предназначен за чувствителна, предразположена към атопия, много суха и раздразнена кожа. Освен че много бързо успокоява неприятното и дразнещо усещане за сърбеж и намалява сухотата на кожата, друг негов плюс е, че малчуганът ви може да го нанася токова пъти, колкото е необходимо. Ефективното действие на LIPIKAR STICK AP+ се дължи на неговите активни съставки: маслото от карите подхранва кожата ѝ и доставя така необходимите липиди, мадекасозидът успокоява кожата, а цинковият глюконат предпазва от бактериално замърсяване. LIPIKAR STICK AP+ е подходящ за всички области (лице, ръце, крака) и може да се ползва както от бебета и деца, така и от възрастни.

Толкова е просто - просто намажи и той сам ще те успокои!