21-годишната Валерия, която бе най-младата участничка в най-романтичното предаване у нас – "Ергенът", влиза в ново реалити.

Самата Валерия Дакова съобщи новината в профила си в социалните мрежи. След натрупания опит в "Ергенът" Валерия реши да влезе в третия сезон на интернет риалити формат "Къщата на инфлуенсърите", където едни от най-популярните инфлуенсъри у нас ще бъдат затворени в една къща за 1 месец.

Бюджетът на шоуто е станал по-голям и тази година те не са в скромна къща, както бе през първия сезон, а в цял замък - общо 800 кв. м.

"Мотивацията ми, за да вляза в "Къщата на инфлуенсърите" е това, че хората в Инстаграм виждат един живот, който всъщност не е реалният свят. Инстаграм е една голяма лъжа.", сподели Валерия.

 

Младата участничка е готова на всичко заради наградата.

"На всяка цена бих се опитала да спечеля тия 25 палки, защото тия пари ми трябват просто. Разбираш ли? Не за друго, трябват ми. Бедна студентка съм. Нямам пералня даже", споделя още тя.

След като отпадна малко преди финала на "Ергенът", Валерия започна усилено да участва в реклами, да бъде активна в мрежата и в ролята на модел. Така реално тя припечелва достатъчно, за да осигури живота си в столицата, след загубата на родната си майка.

Предаването всяка година става все по успешно, както откъм гледания, така и наградата, за която ще се борят инфлуенсърите.

Тази година обаче ще е по специална за формата, защото в къщата ще има и обикновени хора, но и не само това е по различното, изглежда бюджетът на шоуто е станал по-голям и тази година те не са в скромна къща, както бе през първия сезон, а в цял замък - общо 800 кв. м. Той е оборудван с куп екстри като: джакузи, сауна и още.

Сред участниците има познати лица като най-известния фризьор в социалните мрежи - Костадин Колев, както и най-популярния геймър - Васил Калинчев, познат в социалнта платформа Youtube като (XshadowheH), вътре е и една тик ток певицата - Венета, позната в социалните мрежи като (Veneta music).