Преди месец светът загуби може би най-голямата си футболна легенда - Пеле. Неговата вдовица - Марсия Аоки, написа трогателно писмо, което публикува в социалните мрежи за любовта към бразилската легенда. 

А ето и какво пише в него:

"Да кажа сбогом на човека, когото обичам, и да свикна да нямам причината, която ме кара да живея, неговата любов, обич, грижа и чувство за хумор, ще отнеме време... Единственото, което исках бяха още няколко мига в размяна на погледи, няколко дни да играем с нашето кученце Какау. Липсва ми "Марсия, любов моя, добро утро! Виж колко е красиво морето днес!"

И въпреки че знам, че това е неизбежната съдба за всички ни, чувствам, че съм загубила огромна част от себе си и имам буца, заседнала в гърдите. Едновременно с това изпитвам така силно чувство на благодарност, че мога да споделя болката си с целия свят.

Семейството ни получих милиони съобщения, изказващи обич и солидарност, които изпълниха сърцето ми с мир. Искам да благодаря на всеки негов фен, който все още го почита и уважава. Искам също така да благодаря на ФК "Сантос" и град Сантос за подкрепата, която получихме в най-трудния момент. Споделянето на живота ми с Едсон беше неповторимата възможност да изживея една истинска любовна история. Да споделя любовта на Пеле с вас също беше страхотно.

Повярвайте, че тази любов никога няма да умре и винаги ще бъде с нас. Завинаги!

С любов, Марсия Аоки - вдовицата на Пеле"

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pelé Foundation (@pele)

 

Припомяме ви, че футболната легенда почина на 82 години на 29.12.2022 година, след доста тежко боледуване от коварния рак.