Йоана от Masterchef, представя интересен начин да хапнете в парка и това да бъде един незабравим момент за вас и вашите приятели. Поръчката на храна от foodpanda, винаги може да бъде аранжирана по ваш вкус, дори и на най-нетрадиционните места.

Преди

След

Най-хубавото на есента са изненадващите топли дни и вечери, които са последни преди идването на красивата, бяла зима. След работа не ми се прибира – искам денят да продължи безкрайно.

Час преди да тръгна, поръчвам до офиса от foodpanda, грабвам пакетите и хуквам към зелената поляна и залеза. Срещата е направо там, не губим време да се чакаме на друго по-малко зелено и по-малко лежерно място!

Трябва ми само лист амбалажна хартия от пощата, че ми е на път към Борисовата градина. Та-дааам! Вечерята е сложена. На хартията мога да изсипя тортила чипса, така че всеки да си взима спокойно и да махна кутиите от импровизирата ни маса.

Бонус за теб, ако си от по-предвидливите:

Сложи в чантата две чаши и картинката заприличва на кадър от филм.

Времето ни се отблагодарява със златни отблясъци в небето… оттам в чашите, и така отново и отново.

За най-напредналите и за общия кеф на днешната ни маса, пардон, поляна, хвърлям и две текстилни салфетки в дамската чанта. Не че хартиените няма да свършат работа – в по-неутрален цвят и доволно големички, ще имат почти същия ефект – а именно, текстура на масата.

Слънцето слиза все по-ниско, разговорите стават все по-приглушени, щурците все по-шумни, а нашата свещ, все по-важна на поляната.

Последен детайл от мен – чаена свещичка, но тя си е тъкмо на място и тъкмо сега.

 

И това е всичко, от което има нужда трапезата ни!

Малка клонка от гората и общото щастие, което всички излъчват на това място запечатват момента като картичка в съзнанието ми.

За щастие, сега мога да я пратя и до теб!