Косми... обичаме тези на главата си, но мразим онези, които се появяват навсякъде другаде по тялото ни! Безспорно една от големите драми за всяка от нас са космите, които като че ли нарочно се появяват по най-нежеланите места. Като уважаващи себе си жени, ние обичаме да владеем всяка ситуация и особено нещата, отнасящи се до безупречната ни визия. За съжаление обаче, не е никак лесно да контролираме всичко, а неестетичното окосмяване би трябвало да бъде последната ни грижа. Все пак, съгласи се, че тези малки фини косъмчета понякога могат да се окажат най-големия ти враг особено когато ги забележиш в най-неподходящия момент, в който единственото, което искаш, е просто да се насладиш на всеки миг романтика с половинката си, нали? Ето защо марка №1 в света за депилиращи продукти Veet създаде новия тример Veet Sensitive Precision, който ще ти помогне да се радваш на гладка кожа, при това бързо, лесно и безболезнено! Време е да изразиш своята женственост и чувствителност, благодарение на гладката и мека кожа, с която Veet Sensitive Precision ще те дари. Самобръсначките са за момчетата. Момичетата си имат Veet!

Освен че Veet Sensitive Precision е първият автоматичен Veet тример, иновативното при него е, че е специално разработен за чувствителните части на тялото на всяка дама, каквито са бикини зоната, лицето и мишниците! Със своя изчистен дизайн и прецизност, той работи в три лесни стъпки, третирайки прецизно* областите, за да имаш кожа с кадифена мекота:

  • Бързо и нежно: неговите режещи остриета не докосват кожата, така че няма страх от порязване!
  • Висока прецизност*: комплектът съдържа специални аксесоари за прецизно оформяне
  • Идеален за бързо разкрасяване, където и когато искаш, благодарение на своята компактност и възможност да го носиш навсякъде със себе си 

Изключително лесен и удобен за използване, Veet Sensitive Precision премахва всички косъмчета нежно, без директно да се докосва до кожата ти и без страх от порязване или раздразнение. Veet Sensitive Precision действа по-бързо от пинсета или самобръсначка, дава ти свобода и възможност за промяна на "стила" оформяне, при това без какъвто и да е дискомфорт или болка!

Комплектът Veet Sensitive Precision включва:

устройство + 2 приставки (1 за лице и 1 за бикини зона)

2 гребена (1 за лице и 1 за бикини зона)

1 почистваща четка + 1 АА батерия

 

Основните предимства на разработената нова тример технология, която превръща Veet Sensitive Precision в продукта, от който се нуждаеш, са няколко:

  • няма нужда от лосион или крем за бръснене и може да се използва върху суха кожа
  • прецизни приставки за различни варианти на оформяне на косъмчетата
  • удобен и с бързо действие
  • режещата част не докосва кожата
 
Лятото е почти тук! Време е да се покажеш на света в целия си блясък, а Veet Sensitive Precision е тук, за да ти помогне!


* Подкъсява косъма до 0,5 мм