И тази година с нашите приятели от Делимано България решихме да ти помогнем да се подготвиш на време за Великден, за да бъде празникът ти наистина перфектен! Разбира се, за целта сме ти подготвили един много интересен тест, който да решиш. И тъй като няма игра без награди, ще ти предоставим и възможност да спечелиш някоя от трите страхотни награди. Единственото, което трябва да направиш, е да решиш нашия тест, след което да се запишеш във формата за участие. На 24.04.2017 г. пък може да провериш дали името ти не е сред тези на големите победители. А ето и страхотните награди, които заедно с Делимано България сме подготвили за трима от вас:

• Един Златен Нутрибулет с уред за палачинки

• Две Стоун Ледженд Кук&Бейк Тенджери

Възкресение Христово е един от най-обичаните и тачени християнски празници, той е и обвързан с множество семейни традиции. Ухаещият превъзходно домашно проготвен от баба козунак, вкусното и крехко агнешко, шарените яйца... И тъй като от изключителна важност е да запазиш истинския, неповторим и традиционен вкус на домашните гозби, ти предлагаме да го приготвиш със Стоун Ледженд Кук&Бейк Тенджера! Никога досега не е било по-лесно да се приготви задължителният и изискващ време и сръчност козунак. Но ето, че с Делимано Стоун Ледженд Кук&Бейк единственото, което трябва да направиш, е да избереш дали да бъде класически, с шоколад, стафиди или пък трицветен. Благодарение на практичния и мултифункционален уред, ще имаш възможността да приготвиш всичко, без значение от начина на приготвяне – пържене, на пара, печене на месо и сладкиши. Именно тези предимства правят Делимано Стоун Ледженд Кук&Бейк перфектен за твоята кухня - можеш да го използваш върху всякакви котлони и дори фурни, така че да приготвиш и най-сложните кулинарни рецепти за Великден възможни! Само сега и за още по-добри резултати, към съда има и кошница за пържене, в която освен любимите пържени картофки, можеш да развихриш кулинарните си умения и в приготвянето на любимите сладкиши на твоето семейство и приятели, а защо не и да свариш великденските яйца. Толкова е лесно! 

И тъй като Великден е празник, в което цялото семейство се събира заедно за няколко дни, какво по-прекрасно от това да приготвиш нещо здравословно и вкусно за най-любимите си хора! Всички обичаме палачинки, но благодарение на комплект Златен Нутрибулет с уред за палачинки за първи път ще имаш възможността да приготвиш най-здравословните, вкусни и пухкави палачинки, които можеш да си представиш! Само този месец те могат да бъдат твои на специална цена. Дай воля на въображението си и благодарение на Златен Нутрибулет с уред за палачинки приготви идеалната консистенция, без захар и мазнини! Двата уреда са повече от перфектна причина да започнеш да се храниш по-здравословно и питателно, без да усещаш постоянен глад и без да се налага да ядеш безвкусна храна, а напротив – такава, с която да се изчистиш от токсините!