На 25.04. Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Близнаци, най-любопитния и общителен знак от зодиака и ще остане там до 19.05.

Престоят на планетата в знака е идеален за затвърждаване на вече съществуващи взаимоотношения, но и за срещане на подходяща половинка и набелязването ѝ. При всички случаи възможности за романтични преживявания няма да ни липсват. Ще срещаме интересни хора, с които да се закачаме, да флиртуваме и да се забавляваме.

Периодът е много подходящ за изглаждане на отношенията в партньорствата, както в личните, така и в професионалните, понеже ще сме по-склонни да изказваме притесненията и съмненията си относно другия, без да прекаляваме с драмата, но също така ще виждаме и оценяваме противоположната гледна точка.

Венера ни показва и какво ще привлича интереса ни през периода и какво ще ни харесва да правим. Поради тази причина е много вероятно някои от нас сериозно да се занимаят с изучаването на нова наука или дисциплина, други ще отделят сериозно внимание на колите, телефоните или други средства за комуникации, а трети ще се втурнат да пътуват и да се запознават с нови хора и места, които по един или друг начин ще разширят мирогледа им.

Най-добре ще се отрази преминаването на Венера през Близнаци на въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще постигат намисленото с лекота и финес. И личните им и професионалните им партньорства се очаква да се развиват и разгръщат по начина, по който искат.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват.

Огнените знаци Стрелец, Лъв и Овен ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще витаят в облаците, мечтаейки за любим човек.

Земните знаци Телец, Козирог и Дева се очаква да се чувстват финансово стабилни през периода. Възможно е да получат забавени плащания или възнаграждения.