На 26 януари Венера навлиза във влиянието на Риби. Когато Венера е в този знак опипването на почвата може да бъде малко трудно. Рибите имат всепоглъщаща притегателна сила. Може да се намерим обсебени от любовния си живот. Може да се влюбим внезапно. И все пак това би било възвишено влюбване, което ни кара да забравим за себе си, вместо да е егоистичен навик. Когато Венера е под влиянието на Риби, се отключва огромна креативна енергия. Периодът е подходящ и за възстановяване. Романтичните връзки, формирани в този период ще бъдат мечтателни. Много от тези, които са вече във връзка ще усетят свързване на по-дълбоко ниво с партньора си.


Овен

Този период ще донесе искреността, от която се нуждаете. Сега е момент да погледнете навътре в себе си. Ще можете да се погледнете под нова светлина и да се отървете от всичко, което вече е ненужно. Венера в Риби ще се усети като глътка свеж въздух и ще успеете да погледнете на нещата в перспектива. В този период ще се чувствате ревитализирани и най-после ще успеете да отговорите на собствените си нужди и желания.

Телец

За вас сега е моментът да се пуснете по течението. Чудесно време да прекарате повече време с приятелите си и да се отдадете на занимания, които ви носят радост. Ще почувствате значително подобрение на самочувствието си. Венера в Риби ви покровителства и ви помага да бъдете носители на спокойна енергия, която ще подейства благоприятно и на самите вас, и на хората около вас. Вършете всичко със собствено темпо и вярвайте в себе си.

Близнаци

С Венера в Риби ще ви бъде далеч по-комфортно да бъдете на върха. Вие сте добре подготвени и фокусирани в целта си, без да усещате напрежение от тези, на които сте пряко подчинени. Венера в Риби активира социалния ви живот и нуждата ви да общувате нараства. Чувствате се изпълнени с енергия и сила. Времето е подходящо за нови запознанства. Очаквайте приятелският ви кръг да се разшири.

Рак

Новото положение на Венера ще ви донесе трансформираща енергия, защото образува тригон с вашия знак. Вашата креативност е събудена, чувствате се изключително вдъхновени и е възможно да се заемете с някои естетически промени у дома. Може да се запалите по изучаването на нова техника от изкуството или да си намерите неподозирано ново хоби. Любопитството, което носите в себе си по природа също ще е двигател на въображението ви, което в момента е в своя пик.

Лъв

За вас това е период на преоткриване на себе си. Положението на Сатурн във Водолей ви помогна на преосмислите връзките си и да намерите по-добър баланс. Сега Венера в Риби ще ви помогне да намерите нов начин да се възстановите емоционално. Имате по-силна мотивация да изразите чувствата си пред партньора си. Може да откриете, че сте станали по-дипломатични, което определено може да работи във ваша полза.

Дева

Уроците от положението на Юпитер в Риби ще бъдат преговорени. Вече сте готови за някакъв тип промени в любовния си живот. Може да намерите подходящ партньор или да стабилизирате взаимоотношенията си, ако сте във връзка. Тези бурни промени обаче могат да доведат и до разклащане на връзки, които не са най-подходящите за вас, защото Марс все още е в Близнаци, а това създава напрежение. Каквото и да се случи обаче, този период със сигурност ще ви помогне да оцените собствените си качества и да се почувствате по-уверени.

Везни

Фокусирането върху внасянето на спокойствие по време на този транзит на Венера в Риби ще ви накара да се почувствате освежени. Това е аналитичен период за вас. Сега можете да се научите да приоритизирате себе си. Юпитер ви подава ръка за помощ. Това положение на Венера ще ви помогне да се съсредоточите повече върху грижата за себе си и укрепването на любовта към себе си.

Скорпион

Романтичните връзки и любовта са в ума ви през целия едномесечен транзит. Време е да изследвате творческата си страна, тъй като Венера ще направи тригон към вашия знак. Това ще направи идеите ви много интересни. Що се отнася до любовта, може да сте на път да разберете какво работи за вас и какво - не. Венера ви дава яснотата да търсите връзки, които насърчават щастието, което наистина желаете.

Стрелец

Прекрасен момент за представителите на знака. Венера в Риби ще ви вдъхнови да разсъждавате върху концепцията за любовта. Периодът ще отключи философската ви страна. Ще разсъждавате върху това, какво наистина ви кара да се влюбвате. Венера ще подкрепи и амбициите ви. Ако ви е липсвала мотивация да концентрирате енергията си в конструктивна посока, сега това ще се промени.

Козирог

С този транзит на Венера в Риби вие сте готови ще да продължите да правите това, което обичате. Всички ще се възползваме от Венера в нейната екзалтация. Може да видите как това ще засили нуждата ви от усъвършенстване и учене. Венера в Риби ще ви подготви да общувате с другите и да се чувствате спокойни с начина, по който изразявате себе си.

Водолей

По време на този транзит ще бъдете по-фокусирани върху растежа и ученето, необходими за издигане. Може да почувствате, че Сатурн се придвижва към следващия знак, което ви дава малко свобода. Венера в Риби е напомняне да вървите бавно, да се съсредоточите върху себе си и да помислите колко много сте постигнали. Време е да възобновите тази връзка със себе си и да се мотивирате.

Риби

Венера във вашия знак ви позволява да се научите да обичате и цените себе си повече. Сезонът на Рибите е само след няколко седмици и този транзит на Венера ще ви даде представа какво да очаквате. Сега ще можете да се докоснете до вътрешната си красота. Помислете за прекрасните неща, които правите.