На 05 юли Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата, влиза в знака Близнаци и ще остане там до 31 юли.

Венера много добре разгръща потенциала си в най-приказливия, общителен и любопитен знак от зодиака.

В личните отношения можем да очакваме подобрение в комуникацията ни с любимия човек, защото ще сме по-склонни да изказваме притесненията и съмненията си относно другия, без да прекаляваме с драмата, но също така ще виждаме и оценяваме противоположната гледна точка.

За свободните от нас тези близо четири седмици са идеални за срещане на подходяща половинка и набелязването й. При всички случаи възможности за романтични преживявания, флиртове и забавления няма да ни липсват.
В професионален план е възможно да постигнем значителни успехи, достигайки до правилните за нас хора и до полезната за нас информация. Не е изключено да има осезаемо раздвижване на пазара за коли, лаптопи, телефони, туроператорство, туризъм и хотелиерство, което сериозно ще облагодетелства хората, ангажирани в тези сфери.

Най-добре ще се отрази преминаването на Венера през Близнаци на въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще постигат намисленото с лекота и финес. И личните и професионалните им партньорства се очаква да се развиват и разгръщат по начина, по който искат.

Огнените знаци Стрелец, Лъв и Овен може да очакват изненадващи обаждания или съобщения, които силно ще ги развълнуват.

Земните знаци Телец, Козирог и Дева ще са финансово стабилни през периода. Възможно е да получат забавени плащания или възнаграждения.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион ще са на романтична вълна и по всяка вероятност ще витаят в облаците, мечтаейки за любим човек.