Ако сте сънували среща с мъж в съня, бил той познат или не, между четвъртък и петък, то този сън може да ви носи важно послание.

Според специалистите, занимаващи се с тълкуване на сънища, пророческите сънища се появяват най-често в нощта между четвъртък и петък. Астрономите пък казват, че пророческите сънища са най-вероятни по време на пълнолуние, както и три-четири дни преди и след тази фаза на Луната.

Това, което обединява и двата типа специалисти обаче, е тезата, че колкото по-силни са емоциите, които изпитвате насън, толкова по-голяма е вероятността събитията, предсказани в съня, да се случат в действителност. Въпреки това, е важно да помните, че това, което може да се случи, няма да бъде директно повторение на видяното в съня. Освен това, всеки сън има различни тълкувания, така че е полезно да се допитаме до няколко различни източника.

Продължете да четете статията, за да разберете какво може да означава срещата с мъж в съня ви.

Тълкуване според съновника на Милър

Ако красив, интелигентен и приятен мъж ви се появи в пророчески сън, това е благоприятен знак. Може да срещнете мъжа на мечтите си или да имате друго приятно събитие, свързано с работата, дома или хобито си.
Ако, напротив, видите грозен, стар и сърдит представител на силния пол между четвъртък и петък, в близко бъдеще може да изпитате дребни скърби и притеснения.
Ако пък видите мъж с очевидни физически увреждания в съня си, може да имате проблеми с приятели от близкото ви обкръжение.

Тълкуване според съновника на Ванга
Ако сънувате непознат представител на по-силния пол, то ще се издигнете в очите на хората около вас.

Ако мислите за важна задача през деня, а през нощта на четвъртък срещу петък видите насън мъж в бял костюм, може да очаквате скорошна и успешна реализация. Мъж в черен костюм обаче символизира желанието на враговете ви да ви попречат да изпълните плановете си.

Ако сънувате добродушен мъж с наднормено тегло, няма да имате проблеми в скорошното бъдеще, но ако той е нисък, може да имате препятствия.
Най-неприятните последици идват от сън, в който ви се явява човек с физически увреждания или очевидни деформации. Появата му може да означава предстоящо предателство на някой от близките ви.

Тълкуване според съновника на Нострадамус

Ако срещнете насън младо момче или тийнейджър, то това символизира началото на нов бизнес. Ако пък видите красив старец, то ще спечелите уважението на хората около вас.

Представител на по-силния пол, който се държи много агресивно и се появява в кошмари, символизира желанието на враговете ви да ви навредят, а непознат, който ви се обажда, предсказва измама.

Появата на голям брой или тълпа от мъже предсказва постигането на високи позиции и води до големи дела, чието изпълнение ще бъде улеснено от ваши покровители, които са мъже.

Ако видите насън мъж, който лети в небето върху облак, това е добър знак за късмет.

Тълкуване според съновника на Цветков

Млад мъж, който се появява в съня на жена, е символ на бъдещи удоволствия. Сивокос и красив представител на силния пол пък е уважение от близките.
Мъж в дрипи символизира кражба, загуба на имущество или обедняване, а облечен в дълги дрехи – неуспешен брак. Брадат мъж предсказва заболяване.
Мъртъв мъж в ковчег може да се тълкува като символ на внезапна промяна на времето, а чисто гол представител на по-силния пол може да предвестява проблем в отношенията с близките.